Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Ditverzinjeniet.be

http://ditverzinjeniet.beDitverzinjeniet.be is een cadeau- en gadgetshop met grappige hebbedingen, designartikelen en de nieuwste gadgets. De producten voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard en worden veelal geïmporteerd vanuit het buitenland, onder andere Groot-Brittannië. In Nederland zijn deze producten vaak nog niet verkrijgbaar.

De producten van Ditverzinjeniet.be zijn zeer geschikt als cadeau en het aanbod varieert dan ook van babyspullen tot radiobestuurbare auto’s. Er worden regelmatig nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. De gadgets hebben een hoge ‘heb’-factor en verkopen zichzelf. Ditverzinjeniet.be richt zich vooral op nuttige en vernieuwende gebruiksartikelen. De meeste producten zijn niet alleen leuk, maar hebben ook een functie in het dagelijkse leven.

Promotiemateriaal
De banners van Ditverzinjeniet.be zijn niet druk en schreeuwerig, maar hebben wel een hoge click-through rate. Naast algemene banners zijn er ook vele productbanners beschikbaar in alle gangbare formaten. Aanpassingen zoals afwijkende maten of banners in de huisstijl van de publisher kunnen in overleg worden gemaakt. Er zal binnenkort ook een actuele productfeed beschikbaar worden gesteld voor affiliates.

Specifieke producten
Voor specifieke producten geldt een commissie van 5%, hieronder worden deze producten vermeld:
• VW Busje Tent;
• Voodoo messensets;
• Beerpong tafels;
• Diverse klokken boven de € 99,-.

B2B orders:
Voor B2B orders is een andere commissie van toepassing. Er zal bij B2B orders een affiliate commissie toegekend worden van 5%.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]