Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

1 month ago

TradeTracker.com
View on Facebook

1 month ago

TradeTracker.com

We are TradeTracker. A global team of result driven affiliate junkies, devoted to performance marketing and accelerating online business. Driven by our commitment to technological innovation we offer unrivalled solutions.

On our way to becoming the undisputed international number 1 in the Affiliate World, we have grown to become an international company by expanding to 24 countries, and counting.

With the consistent growth of our company we aim to have a consistent growth of the TradeTracker team too, which is why we are currently extending our entire team at the TradeTracker.com International Headquarters in Almere.

Of course, the best products need the best people. Driven people, devoted to innovation, devoted to performance and devoted to responsibilities.

IS THIS YOU?

We provide you with extensive training and development opportunities throughout your carreer. So apply now and achieve your full potential!

All we need from you is to leave your contact information through the apply button above this message, (the rest is optional) and we will get in touch with you within 24 hours.

Do you have any questions or do you wish to contact us immediately? Please call us: +31 88 8585 509.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

SAMENWERKEN MET MEDIABUREAUS

Adverteerders werken vaak rechtstreeks met TradeTracker samen. In sommige situaties kan een adverteerder er echter voor kiezen om de samenwerking via een mediabureau te laten verlopen. Ook starten regelmatig campagnes die de mediabureau’s bij ons onderbrengen. Het is allemaal mogelijk!

Mediabureaus

We werken graag samen met mediabureaus die toegevoegde waarde aan hun klanten willen leveren via affiliatemarketing. Hoewel de trend is dat adverteerders vaak direct samenwerken met een affiliatenetwerk, zijn er ook adverteerders die er voor kiezen om de samenwerking via een mediabureau te laten verlopen. In zo’n geval vervult het mediabureau de rol van klant, waarbij de affiliatecampagne gemanaged kan worden door TradeTracker, en/of de medewerkers van het mediabureau.

Maar voor welke opzet ook wordt gekozen, wij stellen ons flexibel op, en bieden altijd een passende strategie om optimaal resultaat te behalen uit affiliate marketing.

Maximale Ondersteuning

Van strategie tot implementatie, wij bieden mediabureau’s de volledige ondersteuning om campagnes van klanten zo succesvol mogelijk in de markt te zetten. Indien gewenst kunnen wij een campagne volledig in beheer nemen, of gezamenlijk uitvoeren.

Aangepaste Rapportages

Om de juiste beslissingen te nemen voor uw klanten en deze optimaal te adviseren, is het mogelijk om op maat gemaakte klantrapportages van ons te ontvangen. Deze kunnen in diverse formaten worden aangeleverd, en zijn naadloos aan te passen aan uw manier van werken.

Internationaal Bereik

Met kantoren en lokale medewerkers in 19 landen, heeft TradeTracker een groter internationaal bereik dan welk ander netwerk dan ook. Dat maakt het mogelijk om de campagne van uw klant naar diverse andere landen uit te breiden. Het internet kent geen grenzen, maak er gebruik van!

Word ook Partner

Wij werken al prettig samen met diverse gerenommeerde mediabureaus. Ook geïnteresseerd om voor uw klanten het maximale uit een affiliatemarketing campagne te halen? Neem dan direct contact met ons op!