MONETIZE JE CONTENT

Op zoek naar een goede en slimme manier om geld te verdienen met je website, nieuwsbrief of app? Laat je bezoekers en content converteren door de bij ons aangesloten adverteerders te promoten, en start direct met het genereren van inkomsten.

Meld je aan

Je hebt een interessante website, een goed gelezen nieuwsbrief en/of een prachtige app ontwikkeld en je zou hier (meer) geld mee willen verdienen. Wij kunnen jou hierbij helpen!

TradeTracker vertegenwoordigt in België meer dan 500 online adverteerders die graag willen samenwerken met de bij ons netwerk aangesloten publishers. Omdat er zoveel merchants met ons samenwerken, zijn er altijd geschikte campagnes te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten. Of je nu een beginnende publisher bent met enkel een eigen weblog, of een professionele publisher met honderdduizenden bezoekers per dag, affiliate marketing is voor iedereen interessant.

Starten met TradeTracker is kosteloos en heel eenvoudig. Met slechts een heel klein beetje technische kennis kan je al aan de slag en beginnen met het “monetizen” van je content. Hieronder leggen we je uit hoe gemakkelijk het is om online geld te verdienen. Scroll dus snel verder en lees alles over de voordelen van affiliate marketing via TradeTracker.

De Basis

De basis van affiliate marketing is een op “pay for performance” gebaseerde samenwerking tussen de bij ons aangesloten online adverteerders en publishers. TradeTracker brengt deze twee partijen samen en faciliteert met kennis en technologie voor professioneel campagne-management en de beste resultaten.

De Basis
Setup

Setup

Nadat je aanmelding door ons is goedgekeurd kan je direct aan de slag. Na het inloggen kom je terecht in de interface van onze software, van waaruit het heel eenvoudig en makkelijk is om je aan te melden voor een campagne. Je kiest vervolgens zelf de adverteerders die het beste met jouw content en doelgroep matchen.

De Beste Software

Onze “award winning” software beschikt over geavanceerde, intuïtieve interfaces met volledig customizable dashboards. Een breed scala aan rapportages is beschikbaar om resultaten te analyseren en de juiste informatie hieruit te filteren. Hierdoor is het heel simpel om campagnes snel en maximaal te optimaliseren.

De Beste Software
Mogelijkheden & Doelen

Mogelijkheden & Doelen

Ons platform geeft direct toegang tot een brede portfolio aan adverteerders waarmee kan worden samengewerkt. Elke campagne biedt een grote verscheidenheid aan promotiemateriaal & tools zoals banners, tekstlinks, widgets en productfeeds. Stel je eigen doelen door gebruik te maken van de KPI-panels, en monitor hiermee in real-time de resultaten.

Commissie

Voor de conversies die via jouw site, nieuwsbrief en/of app tot stand komen ontvang je een door de merchant vooraf bepaalde vergoeding. De facturatie en uitbetalingen zijn snel en volledig inzichtelijk. Zo kan je altijd zien in welk stadium jouw verdiensten zich bevinden. Transparant en helder van bezoeker tot conversie, en van factureren naar incasseren.

Commissie

Zo Makkelijk is het om te Starten

Stap 1

Meld Je Aan en Start Direct als Affiliate

Aanmelden voor ons netwerk gaat simpel en snel. Binnen no-time kan je al starten aan een succesvolle carrière als online publisher.

Stap 2

Selecteer de juiste adverteerders

Maak een keuze uit het brede aanbod van adverteerders. Ongetwijfeld vind je een reeks aan perfect passende campagnes.

Stap 3

Plaats het promotiemateriaal in je site, nieuwsbrief of app

Soepel en eenvoudig kiezen uit een breed aanbod aan promotiemateriaal om je website, app en/of nieuwsbrief mee te verrijken.

Stap 4

Zie hoe je activiteiten opbrengen

Via onze software heb je real-time inzichten in je verdiensten.

State-of-the-Art Interface

Alleen met de beste software behaal je de beste resultaten

Publisher Slide 1
arrowBring the information that is relevant to you to the surface, and arrange your panels to personalise your experience.
Publisher Slide 2
arrowSet challenging monthly and annual targets for your account and keep striving for more.
Publisher Slide 3
Satisfy that constant urge for updates. Monitor your overall performance and share it with peers.
Publisher Slide 4
arrowIntergrate our super tag and save heaps of time benefiting from automatic link replacement on each of your media.
Publisher Slide 5
arrowNeatly matching relevant products to your content has never been easier. Browse, promote, earn!
Publisher Slide 6
arrowKeep track of your earnings at every stage of the financial cycle. Know when you get paid!

Alle Features die je Nodig hebt om Succesvol te zijn als Affiliate

Eerlijke vergoedingsmodellen

Real Attribution verandert de aanpak van affiliate marketing. Het motiveert publishers door eerlijke beloning, transparantie en ongekende resultaten.

Automatische banner rotators

Creëer en optimaliseer je eigen bannerrotators aan de hand van vooraf ingestelde KPI’s zoals CTR, CLR, CSR, EPC of eCPM.

Software as a Service

Updates van het platform worden automatisch online uitgevoerd. Je hebt dus altijd de beschikking over de nieuwste versie van onze software.

Geschikt voor diverse devices

Ongeacht je locatie kan je altijd online inloggen op onze software. Ons platform ondersteunt diverse devices zoals mobile, tablets, PC schermen, en televisies.

Realtime rapportages

Transactieverwerking en rapportages worden realtime geüpdatet en bijgewerkt, dus je weet altijd precies hoe campagnes presteren.

Betalingsanalyse

Zie in een oogopslag waar in het facturatie proces de uitbetalingen van de door jou gerealiseerde conversies zich bevinden.

 • Geavanceerd rechtenbeheersysteem

  Gebruikers kunnen geheel of gedeeltelijk toegang worden gegeven tot de informatie in het account. Toegangsmogelijkheden en rechten zijn aan te passen aan de specifieke bedrijfsfuncties.

  SEO-vriendelijk

  De url’s van de (deep)links verwijzen direct naar de site van de merchant wat het klantvertrouwen bevordert. Daarnaast zijn onze scripts zoekmachine vriendelijk opgezet.

  Financieel Overzicht

  Blijf altijd op de hoogte van je verdiensten met een duidelijk financieel overzicht. Van conversie tot uitbetaling, alles is 100% transparant.

  Gemakkelijke Communicatie

  Via ons ticketsysteem kan je rechtstreeks contact opnemen met de merchants, en zo zelfstandig afspraken maken om bijvoorbeeld een campagne te optimaliseren.

  Campagnezoeker

  Met onze campagne zoekfunctie heb je de mogelijkheid om snel die campagnes te vinden die bij je site en doelgroep passen.

  DeepLinking

  Link direct naar een zelf gekozen landingspagina van een merchant. Omdat bezoekers hiermee direct bij de juiste (product)pagina uitkomen, werkt dit sterk conversie verhogend.

  Beheer meerdere sites

  Beheer al je sites vanuit een “single sign-on” en via dezelfde interface. Geaggregeerde rapportages geven inzicht in de resultaten van alle (internationale) campagnes en activiteiten. Eenvoudiger kan het bijna niet.

  Aanpasbare dashboards

  Configureer dashboards naar eigen inzicht. Door panels toe te voegen of te verwijderen, kan je zelf de meest optimale en relevante interfaces creëren.

  Rapportages op maat

  Creëer rapportages op maat, gebaseerd op de door jou ingestelde tags. Zo kunnen resultaten bijvoorbeeld per campagne of per type promotiemateriaal eenvoudig geanalyseerd worden.

  PageTools

  Door het plaatsen van een Supertag op je website pagina’s, heb je de beschikking over alle automatische tools van TradeTracker, waaronder de uitermate handige LinkReplacer.

  Volledige Ondersteuning

  Ons “Kenniscentrum” is met de glossary en de FAQ’s zeer uitgebreid en helpt je snel op weg. Mocht je vraag er onverhoopt niet tussen staan, dan zitten onze medewerkers klaar om jou te helpen.

  Uitgebreide API-functionaliteit

  Onze API stelt je in staat om bijna ieder proces te automatiseren. Daardoor hoef je niet langer handmatig rapportages te creëren of productfeeds in te voeren. Dat werkt wel zo gemakkelijk.

  Super Fast Payment

  Dankzij Super Fast Payment, de snelste uitbetalingsmogelijkheid in de markt, komen transacties direct in aanmerking voor uitbetaling, nog vóór betaling door de adverteerder.

  More Less

Werk samen met zowel grote als kleinere merken

TradeTracker heeft al 10-duizenden publishers in contact gebracht met de juiste adverteerders. Ongeacht of je een beginnende of grote publisher bent, wij weten zeker dat er genoeg mogelijkheden zijn om (meer) geld met je content en traffic te verdienen.

Zaplo
Desigual
Ali Express
inkClub
Allianz
Axa
Kreditech
Lebara
888
Vodafone
Orange
Tele2
Disneyland Paris
Trivago
Meetic
Unibet
Emirates flights
TUI

5 slimme redenen om voor TradeTracker te kiezen

Wij maken het heel eenvoudig om geld te verdienen met affiliate marketing

Monitize je content

Geld verdienen met je website, nieuwsbrief of app is nog nooit zo eenvoudig geweest. Meld je aan en begin direct met het monetizen van je content en traffic.

Een grote diversiteit aan adverteerders

Ongeacht je content of doelgroep, ons aanbod van campagnes is zo breed en divers, dat er altijd een goede match gemaakt kan worden.

Functionele dashboards

Onze dashboards zijn volledig in te richten zoals jij dat wil. Hierdoor heb je direct de beschikking over de voor jou relevante informatie en zijn campagnes snel te optimaliseren.

Geavanceerde API

Wij bieden een uitgebreide API. Hiermee is het mogelijk om automatisch product- en couponfeeds, specifieke rapportages en uitbetalingsinformatie te ontvangen.

Widgets & Tools

Maak gebruik van ons uitgebreide aanbod van widgets en tools. Hiermee kan je op een snelle manier een compleet aanbod van producten en adverteerders aanbieden bij je bezoekers.

Ready to Monetize?

Affiliate marketing is een leuke, slimme, en makkelijke manier om geld te verdienen. En wij helpen je graag om jouw activiteiten zo winstgevend mogelijk te maken. Onze gedreven en ervaren affiliate professionals staan klaar om jou van diverse tips en advies te voorzien. Meld je nu aan bij TradeTracker, and start monetizing!