TRACKING APPS & MOBILE METRICS

Mobile Metrics geeft u inzicht in uw mobiele app starts, app installaties en in-app transacties vanuit uw campagne door cross-device touchpoints te tracken en te monitoren om publishers vervolgens naar inzet en aandeel te belonen.

Actieve campagnes:

Afgelopen 7 dagen gestart:

Touchpoints laatste 24 uur

Gemiddeld per uur:

Impressies deze maand

Afgelopen 24 uur:

Drie mogelijke handelingen

Het is tegenwoordig moeilijk een leven voor te stellen zonder apps. We rekenen op apps voor het vergaren van informatie, het bestellen van eten en voor het boeken van de volgende reis. Of u nu op zoek bent naar nieuwe app-downloads en gebruikers of streeft naar meer betrokkenheid van bestaande gebruikers via mobiele apparaten, Mobile Metrics helpt u deze groepen aan te sturen. Volg Customer Journeys op mobiele toestellen en volg hoe gebruikers zich door het aankooppad bewegen. Beloon hierbij publishers naar hun toewijding en inzet die heeft bijgedragen aan het optimaliseren van de resultaten.

three_possible_actions

App installaties

De mobiele applicatie installeren nadat de app is gedownload via martkplaatsen als Google Play of iOS App Store.

three_possible_actions2

First-starts

De eerste keer dat de mobiele applicatie wordt geopend op het mobiele toestel nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd

three_possible_actions_3

In-app aankopen

Voorbeelden van in-app aankopen zijn: het boeken van een hotel, het bestellen van kleding of het kopen van een upgrade binnen een spel om die ene level toch te halen.

Customer Journey

TradeTracker's Mobile Metrics maakt het mogelijk om mobiele apps te tracken via uw campagnes. Zo kunt u inzichtelijk touchpoints monitoren en analyseren. De gegevens en resulaten die getoond worden, worden samengesteld door Cross-Device Tracking waardoor u de publisher beloont naar inzet.

Final-version-v2

Wat Mobile Metrics voor u kan betekenen

Metrics

Metrics

Houd uw belangrijkste metrics en statistieken bij om live te kunnen volgen hoeveel downloads er hebben plaatsgevonden, hoeveel gebruikers de app starten en hoeveel in-app transacties hebben plaats gevonden.
Event Tracking

Event Tracking

Een goed begrip van app-interactie is kritisch. Een SDK geeft app-eigenaren de mogelijkheid om events in de app te definiëren om vervolgens meer gedetailleerde rapportages te creëren.
Cross Device Attribution

Cross Device Attribution

Dit zorgt ervoor dat verschillende mediabronnen en touchpoints worden beloond door het monitoren van appgebruik en het gebruik van andere kanalen.
Deep Linking

Deep Linking

Deep linking maakt het mogelijk direct op de juiste bestemmingen terecht te komen, ongeacht het kanaal, de mediabron of het mediatype. Zo stuurt u uw bezoekers naar waar u ze wilt hebben.

Ondersteunde marktplaatsen

Google Play

Google Play

Apple App Store

Apple App Store

Aan de slag

1
Start uw mobiele app campagne
Verhoog het relatieve belang van publishers binnen bepaalde segmenten door hun bijdrage en positie in te zien via het attributiemodel. Werk met uw Account Manager en definieer de factoren en acties die u wilt benadrukken om, via uw publishers, uw doelen te bereiken.
2
Communiceer en bereik uw publisher base
Is uw mobiele campagne al opgezet en klaar voor lancering? Zorg er dan voor dat uw publishers hier van op de hoogte zijn om gebruik te maken van uw concurrentievoordeel. Publishers die u als belangrijk ervaart zullen al gauw hun ROI zien toenemen.
3
Monitor en optimaliseer
Bij TradeTracker kunt u nu uw attributiemodel perfectioneren met spectaculaire nieuwe elementen zoals het toevoegen van CPC- en CPM-componenten voor geselecteerde publishers zodat u het maximale uit uw campagnes kan halen

Klaar om de volgende stap te zetten?

We zijn een team van resultaatgerichte affiliate junkies, toegewijd aan prestaties en altijd op zoek naar een betere advertentiewereld. Neem contact op en ontdek hoe we uw online bedrijf kunnen versnellen.