INTERNATIONAAL BEREIK

Wij zijn actief over de hele wereld, wat het makkelijk maakt voor u om uw aanwezigheid uit te breiden naar een toenemend aantal belangrijke markten.

De voordelen van een internationaal bereik

Over het algemeen geldt dat hoe groter het publiek is dat u bereikt, hoe meer kans u hebt op transacties. Ons netwerk bereikt markten waarin anderen niet actief zijn. Daardoor kunt u uw producten bij meer klanten onder de aandacht brengen. Breid uw bereik uit in een nieuwe markt en laat uw bedrijf internationaal groeien met behulp van TradeTracker.

Een overvloed aan kantoren

Wij houden in 19 landen kantoor. Dit stelt ons in staat om onze expertise en persoonlijke begeleiding lokaal in te zetten. Zo kunt u gemakkelijk met een van onze medewerkers contact houden, ongeacht waar u zich bevindt en op welke regio u zich richt.

Lokale Kennis

Wij spreken de taal van uw publiek, kennen hun motieven en weten precies hoe zij benaderd moeten worden. Vanwege de eigen gebruiken en cultuur van een bevolking, zou een buitenstaander dit nooit goed kunnen begrijpen. Wij zetten daarom lokale experts in.

Gemakkelijke implementatie

U kunt gemakkelijk uw campagnes over de grens uitbreiden door contact op te nemen met uw accountmanager. Hij doorloopt samen met u de nodigde stappen en maakt contact met ons kantoor in het desbetreffende land. Uw nieuwe landen zijn bereikbaar vanaf dezelfde login en interface zodat u met gemak alles kunt bekijken.

Bereik nieuwe markten

Misschien hebt u uw eigen markt al veroverd, maar liggen er in het buitenland nog genoeg mogelijkheden. Richt uw doelen op een opkomende markt of duik in een gat in de markt in een land waar niemand nog doet wat u doet. Zo creëert u zelf de behoefte.

Klaar om uw internationale mogelijkheden te verkennen?

Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op over de opties die wij voor u hebben.