MEER KWALITATIEF BEZOEK

De bij TradeTracker aangesloten publishers zijn zeer bekwaam in het doorsturen van zoveel mogelijk hoogwaardig en kwalitatief verkeer. Want enkel als een doorgestuurde bezoeker converteert in een sale of lead, verdient de publisher een commissie.

Een Diversiteit aan Publishers

Voor een succesvolle affiliate marketing campagne is het belangrijk dat er zoveel mogelijk verkeer / bezoekers van hoge kwaliteit worden doorgestuurd. Met andere woorden, bezoekers die aansluiten bij de doelgroep van uw webshop /site. Want zowel u als de publisher hebben enkel baat bij bezoekers die de aangeboden product(en) en/of dienst aanschaffen.

De diversiteit en het aantal bij TradeTracker aangesloten publishers is groot, waardoor ons netwerk een enorm breed en krachtig bereik heeft. Publishers variëren van zeer groot tot klein, met hele brede content, of gespecialiseerd in specifieke onderwerpen. Gericht op de Belgische markt, maar vaak ook internationaal georiënteerd. Kortom, een sterke portfolio aan publishers, waarbij u zelf kunt bepalen met wie u wel of niet wil samenwerken.

Betrouwbare Publishers

TradeTracker werkt enkel samen met betrouwbare en transparante publishers. Voordat een publisher tot ons affiliatenetwerk wordt toegelaten vindt er eerst een validatieproces plaats waarbij de publisher wordt gescreend en beoordeeld op de kwaliteit van de content, doelgroep, bereik, transparantie en bezoekersaantallen.

Relevante Bezoekers

Kies op basis van uw doelgroep, producten of branding-doelstellingen zelf de affiliates, of laat ons adviseren welke publishers voor de beste resultaten zouden kunnen zorgen. U bent ervan verzekerd dat u samenwerkt met affiliates die er alles aan doen om relevant en converterend bezoek aan te leveren.

Wereldwijd Bereik

Uw grenzen verleggen? TradeTracker is actief in 19 landen met zowel lokale als internationaal georiënteerde affiliates. Start uw cross-border campagne via ons wereldwijde affiliatenetwerk en bereik een internationaal publiek. Het internet kent geen grenzen en u zult verstelt staan van het aantal internationale klanten die u opeens weten te vinden.

Makkelijk Vindbaar

Via onze software vindt en selecteert u gemakkelijk de beste publishers voor uw affiliate campagne. Op basis van het bereik en de doelgroep van de publishers met wie u wil samenwerken, kan vrij precies het juiste publiek en het communicatiebereik worden uitgekozen. Indien gewenst adviseren en helpen de affiliate experts van TradeTracker u bij deze selectie.

Op zoek naar kwalitatief hoogwaardig bezoek?

Neem contact met ons op en kom meer te weten over wat voor u het ideale plan van aanpak zou zijn.