Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Megagadgets.be

http://megagadgets.beMegagadgets is gespecialiseerd in de handel, distributie en marketing van de laatste en nieuwste gadgets en andere vernieuwende producten. De hele wereld wordt afgereisd op zoek naar producten met een twist, die je inspireren of gewoon leuk zijn. Gadgets zijn leuke hebbedingen om voor jezelf te kopen en natuurlijk om cadeau te geven.

De online winkel maakt deze producten, die tot voor kort alleen nog in het buitenland verkrijgbaar waren, nu nog toegankelijker. Doordat je de producten in eigen land bestelt is ook de levertijd van 1 tot 2 dagen, bij bestellen met creditcard, een geweldige vooruitgang.

De winkel is ingedeeld in 17 duidelijke categorieën, zoals: naughty stuff, life style, golf accessoires, drinking games en r/c. Elke week worden er nieuwe producten toegevoegd, waardoor de terugkerende bezoeker altijd weer iets nieuws te zien krijgt.

Aan het bestellen van de producten of het inschrijven op de nieuwsbrief zijn ook vaak leuke wedstrijden verbonden, waarmee de leukste producten of zelfs kaartjes voor concerten gewonnen kunnen worden.

Voor de webmaster is Megagadgets een ideale mogelijkheid om een leuke, lucratieve content aan te bieden. De toegankelijkheid van de site en producten is hoog. Met meer dan 300 producten op de site, variërend in prijs van 3 tot 3000 euro, heeft de online shopper genoeg producten om een keuze uit te maken. Gemiddeld gaat zo'n 10 tot 15 procent van de bezoekers over tot een bestelling. Per bestelling hebben we een aanzienlijk percentage gereserveerd voor de partner, waardoor de verdiensten al snel aardig op kunnen lopen.

MegaGadgets heeft ook een eigen App! Met de app, die kan gedownload worden in de App Store en Google Playstore, wordt bestellen super makkelijk! Vergeet niet in te loggen op je MegaGadgets account om zo al je bestellingen bij te houden.

Er is zowel statisch als dynamisch advertentiemateriaal beschikbaar om deze campagne optimaal in elke website te kunnen integreren.

Voordelen van de MegaGadgets.be campagne:
• Tot 22:00 uur bestellen
• 24 uurs levering voor België via PostNL
• Gratis verzending vanaf € 50,-
• 30 dagen bedenktijd
• Klanttevredenheid 8,6 (12.000 reviews)
• Webshopkeurmerk
• Exclusieve cadeaus
• Cadeau inpakservice
• Bereikbaar 09 - 17u: 070 345 00 62

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]