CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Milf-Match.be

milf-match.be  Milf-Match.be is een casual datingsite die zich richt op jonge mannen die houden van spanning en erotiek met sexy moeders. Met gemiddeld 250 nieuwe deelnemers per dag behoort Milf-Match.be inmiddels tot één van de meest toonaangevende sites voor lust en erotiek.

De site Milf-Match.be is gericht op hete sexy moeders in de leeftijd 18 tot 45 jaar. Moeders die naarmate de jaren vorderen er nog erg goed uitzien voor hun leeftijd en veel aantrekkingskracht hebben op jonge mannen. Waar jonge mannen op zoek zijn naar ervaring en lust, zijn de moeders vaak op zoek naar aandacht en de bevestiging dat zij nog seksueel aantrekkelijk zijn. Daarbij speelt soms ook een verminderde aandacht van de partner een grote rol. Milf-Match.be betreft een erotische datingsite met een unieke doelgroep in Nederland. Door in te schrijven op Milf-Match.be is het zowel voor de mannelijke als vrouwelijke deelnemers direct duidelijk waar de behoeftes liggen. Wil jij als leuke moeder weten hoe je nog in de markt ligt? Of wil je als jonge volwassene eerst wat ervaringen op doen? Je bent slechts enkele stappen verwijderd van spannende en hete contacten

Voordelen van Milf-Match.be:
• Sexy moeders op zoek naar een spannende date!
• Berichten sturen naar andere deelnemers
• Een eigen profiel en foto's plaatsen
• Toegang tot alle profielen en hoofdfoto's
• Veilig daten via een eigen anonieme postbus

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: skilic@tradetracker.com