CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Victoriamilan.be (Lead)

victoriamilan.be (lead) Let op: Dit is de VictoriaMilan.com leadcampagne. Aanmelden voor deze campagne is mogelijk via de accountmanager. Mail voor goedkeuring naar lvandenbossche@tradetracker.com.

VictoriaMilan.be is een Noorse dating organisatie die gespecialiseerd is op het gebied van vreemdgaan dating. Deze campagne is gericht op het werven van nieuwe gebruikers voor de Nederlandse website.
Naamsbekendheid is erg belangrijk voor VictoriaMilan.nl, daarom hebben ze een enorme offline marketing afdeling die zorgt ervoor dat ze voortdurend in de spotlights staan van kranten, tijdschriften, TV en Radio.
VictoriaMilan.be is een dating website gericht op vreemdgaan en is gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Op een dating website is niets vervelender voor een vrouw dan honderden berichten van mannen te krijgen, omdat er maar een handjevol vrouwen zijn. Daarom is het heel belangrijk voor ze dat de vrouw naar man verhouding hoog is.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: LVandenBossche@tradetracker.com