CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Coolsound.nl

coolsound.nl CoolSound.nl is een webwinkel die gespecialiseerd is in consumentenelektronica waarbij een scherp prijsbeleid wordt gehanteerd.
Via de website wordt een breed assortiment aangeboden dat uiteenloopt van autoradios, televisies en decoders tot espressomachines, airco's, camera's en (tuin)gereedschap. Daarnaast verkoopt Coolsound.nl onder meer telefoons.

CoolSound staat garant voor optimale service en een uitstekende garantieafhandeling. Alle artikelen worden geleverd met Europese fabrieksgarantie.
Iedere bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd echter kan er ook voor gekozen worden om de bestelling af te komen halen in Zwolle.

CoolSound breidt iedere dag haar assortiment uit. Door koppelingen met vele leveranciers beschikken zij over de mogelijkheid om alle producten welke beschikbaar zijn op de Nederlandse markt te kunnen leveren. Door diverse tools kunnen zij deze producten snel toevoegen zodat de klanten altijd de nieuwste producten kunnen bestellen.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: sdesmet@tradetracker.com