CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Megekko BE

megekko be Megekko BE, van computerhardware, monitoren, invoerapparatuur, Laptops en Tablets tot gereedschap en elektronica; Megekko BE heeft het. Megekko BE is ludiek. Megekko BE draait om efficiëntie en transparantie. Wij hebben geen dure telefonische helpdesk en bieden ook geen aan huis services. Megekko BE is er voor iedereen die precies weet wat hij of zij zoekt. En ja, Megekko BE is een beetje eigenzinnig.

Bij Megekko BE koop je omdat je weet wat je nodig hebt, precies weet wat je belangrijk vindt en zelf weet hoe je alles aansluit en installeert. Dit zie je dan ook terug in de prijsstelling. Megekko BE is snelgroeiend en in het afgelopen jaar heeft Megekko BE 70% omzetgroei doorgemaakt. Megekko BE behoort sinds 2014 tot de Twinkle top 100 en levert orders tot 22:30 nog de volgende dag uit.

Megekko BE vergoed publishers met een vaste commissie over het gehele productaanbod. In het programma vind je diverse banners die allemaal ludiek en vooral, specifiek zijn. Op verzoek kan Megekko BE banners aanpassen aan jouw wensen. Naast de ludieke banners kan je tevens de productfeed inzetten om te publiceren.

De voordelen:
• Voor 22:30 besteld, morgen in huis;
• Conversieratio van 7%;
• Gemiddelde orderwaarde van € 285,-.

CPS vergoed op basis van nieuwe klanten.

Bij vragen over deze campagne kun je terecht bij de accountmanager van deze campagne : lvpoucke@tradetracker.com