CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Nubia

nubia Wie is Nubia?

Nubia, opgericht in oktober 2012, heeft tot doel innovatieve high-end smartphones te bieden aan avontuurlijke gebruikers die nieuwe ervaringen en een betere levenskwaliteit willen. Nubia inspireert de wereld om ‘jezelf te zijn’ en blijft levensstijlen naar een hoger niveau tillen door gebruikers aan te moedigen hun dromen na te jagen en nieuwe passies na te streven.
nubia zet zich in voor het leveren van unieke en innovatieve technologie, producten en diensten aan consumenten die hunkeren naar het plezier van avontuur en ontdekking. Nubia luidde een nieuw tijdperk in voor gebruikersinteractie en introduceerde 's werelds eerste randloze ontwerp, FiT (Frame Interactive Technology) en TiO (Three-in-One) vingerafdrukherkenningsfunctie.
Nubia is gespecialiseerd in professionele mobiele fotografie en biedt consumenten zeer geavanceerde DSLR-camerafuncties. Nu kan iedereen met de nubia-smartphone hoogwaardige foto's maken van lichtschilderijen, sterrensporen en time-lapses.

Hoe het werkt?
Ons partnerprogramma biedt een commissie van maximaal 5% per verkoop die wordt gedaan wanneer iemand https://intl.nubia.com bezoekt en een aankoop doet binnen 90 dagen nadat op een link op uw digitale eigendom (website, blog, sociale-mediasite, enz.). Sluit u vandaag nog aan bij ons programma en verdien commissies door een van de beste mobiele telefoons te promoten.

Voordelen voor affiliates
- Wereldwijde merkherkenning
-Tot 5,0% commissie
-30 dagenkoekjes
-Grote banners en tekstlinks beschikbaar.
-Datafeeds en widgets zijn beschikbaar.
-Het registratieproces is gratis, gemakkelijk en snel!
-Maandelijkse nieuwsbrief en stimuleringscampagne.
Voordelen voor gebruikers
- Kwaliteitsproduct met de nieuwste innovatieve technologie
- 24/7 Helpcentrum
- Gratis standaardlevering
- 14 dagen retourgarantie
- 12 maanden garantie op smartphone
- Kopersbeschermingsgaranties: Transacties beschermd totdat de klant de levering bevestigt
• Korte beschrijving:
nubia wil innovatieve high-end smartphones aanbieden aan avontuurlijke gebruikers die nieuwe ervaringen en een betere levenskwaliteit willen.

Bij vragen kan u contact opnemen met affiliate support: jguffens@tradetracker.com