CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Efteling.com

efteling.com De campagne Efteling.com is bestemd voor de boeking van verblijven/accommodaties behorend bij het park. Dat zijn Efteling Bosrijk, Efteling Loonsche Land, Efteling Loonsche Land Hotel en het Efteling Hotel. Bij alle accommodaties zijn kaartjes voor het park bij de prijs inbegrepen. Daarnaast wordt momenteel gebouwd aan Efteling Grand Hotel.

Efteling, Wereld vol Wonderen
Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten. En waar je met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie!

Geniet elk moment van het jaar
In de Efteling geniet je samen elk moment van het jaar. Word in de lente betoverd door prachtige bloesems en geniet in de zomer van de extra lange dagen. Laat je in de herfst omverblazen door de vele kleuren in het Sprookjesbos en zie de Efteling in de winter veranderen in een sprookjesachtige witte wereld vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme Vreugdevuren.

Kom sprookjesachtig overnachten
Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Kom sprookjesachtig overnachten in een van de Efteling- hotels, vakantiewoningen of appartementen die direct naast het attractiepark liggen. Een overnachting is altijd inclusief onbeperkt toegang tot het park. De Efteling is dé ideale vakantiebestemming voor de hele familie!

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lvandenbossche@tradetracker.com