CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Plopsa Verblijven

plopsa verblijven Omdat we bezoekers willen laten wegdromen in de betoverende wereld van Plopsa, hebben we onlangs het allereerste 4-sterren superior Plopsa Hotel en het magische campingresort Plopsa Village geopend.

Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer. Bezoekers komen er volledig tot rust in de magische leefwereld van onder andere K3, Maya de Bij, Samson & Marie, Kabouter Plop & Bumba.

In het campingresort Plopsa Village bevinden zich heel wat standplaatsen waar bezoekers met hun mobiele caravan, motorhome of tent terecht kunnen voor een heerlijk, zorgloze vakantie. Daarnaast kunnen ze er overnachten in de gloednieuwe, volledig uitgeruste Plop Chalets. Zowel het Plopsa Hotel als Plopsa Village bevinden zich vlak naast het themapark Plopsaland De Panne en het waterpretpark Plopsaqua De Panne met in totaal meer dan 50 spectaculaire (water)attracties. Een ongeziene beleving voor elke doelgroep!