CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Deonlinedrogist.nl

deonlinedrogist.nl www.DeOnlineDrogist.nl: de grootste 100% internetdrogisterij in Nederland.

DeOnlineDrogist.nl: altijd gratis bezorgd vanaf € 20,- bestelwaarde! DeOnlineDrogist.nl is in 2007 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot de grootste 100% internetdrogisterij van Nederland. Met ruim 35.000 unieke voorraadhoudende artikelen in 2015 wordt het breedste assortiment gevoerd in de markt. Dit assortiment wordt wekelijks bijgewerkt zodat altijd het meest actuele aanbod drogisterijartikelen beschikbaar is voor de klant. De aangeboden producten strekken zich uit van een verscheidenheid aan zelfzorggeneesmiddelen, gezondheidsproducten en afslankmiddelen, tot voorbehoedsmiddelen en specifieke vitaminepreparaten en supplementen. De bijbehorende parfumerie levert verder alle bekende nationale en internationale parfum- en cosmeticamerken. DeOnlineDrogist.nl levert deze producten snel. Artikelen die besteld zijn voor 21.30 worden dezelfde dag verstuurd. Het is de verwachting dat deze verzendtijden in de toekomst nog verder verruimd worden.

De webwinkel is professioneel ontwikkeld in samenspraak met enerzijds drogisten en anderzijds ICT-specialisten met als doel het grote assortiment op een logische wijze te structuren. Gemakkelijke navigatie en informatievoorziening staan centraal. Dit wordt ondersteund door uitgebreide productbeschrijvingen, bijsluiters en professioneel advies (alle adviesvragen worden behandeld door één van de gediplomeerd drogisten). Ook hecht Deonlinedrogist.nl veel waarde aan discretie. Bestellingen worden altijd neutraal en discreet verpakt en alleen verstuurd aan de geadresseerden.

De dienstverlening wordt gelukkig als zeer positief ervaren. Op basis van de gezamenlijk meer dan 17000 klantenbeoordelingen bij onafhankelijke partijen kiyoh.nl en beslist.nl wordt DeOnlineDrogist.nl gewaardeerd als ‘uitstekend’. Het scoort daarmee aanzienlijk hoger dan de concurrenten. Naast betalen via de gebruikelijke manieren (iDeal / PayPal / overboeking / Bancontact Mr. Cash) biedt Deonlinedrogist.nl ook achteraf betalen aan via incasso en acceptgiro. Met name het achteraf betalen zorgt ervoor dat de conversies hoog liggen.

DeOnlineDrogist.nl onderhoudt nauwe relaties met leveranciers en fabrikanten. Hierdoor is het goed op de hoogte van trends, goedverkopende producten en interessante productintroducties. Op basis van deze informatie zullen regelmatig nieuwe acties ontwikkeld worden om de conversie te verhogen.

DeOnlineDrogist.nl heeft ook regelmatig producten waar een verhoogde commissie voor wordt gegeven.

Kortom:
• Het breedste assortiment van Nederland: 35.000 unieke drogisterijartikelen;
• Altijd gratis bezorgd vanaf € 20,- bestelwaarde;
• Snelle levertijden: op werkdagen besteld voor 21.30: dezelfde dag verstuurd (4,95 euro per bestelling, vanaf 20 euro gratis bezorgd);
• Betrouwbaarheid: door thuiswinkelwaarborg en uitstekende klantenbeoordeling;
• Hogere conversies: regelmatig nieuwe acties en aanbieden mogelijkheid tot achteraf betalen;
• Hoge commissie en regelmatig extra commissie op producten. (houdt de updates in de gaten)
• "Belg-vriendelijke" betaalmogelijkheden: Bancontact Mr Cash, overboeking, ...

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: llampe@tradetracker.com