CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Supspace.nl BE

supspace.nl be Supspace.nl is voor iedereen die het meest uit een gezonden levensstijl wil halen. Supspace.nl zet zijn expertise om het in het de consument makkelijk maken de juiste producten te vinden die bij de doelen passen. Ook laat Supspace.nl direct zien hoe deze producten het beste ingezet kunnen worden.

De ongeëvenaarde focus vanuit Supspace.nl op het succes van de consument wordt gecombineerd met een uitgebreid assortiment dat altijd verrassend en up-to-date gehouden wordt met de laatste innovaties op het gebied van sportvoeding. Met duidelijke en transparante productinformatie zorgt Supspace.nl er voor dat iedereen precies vindt wat bij hen past.

De combinatie van bovenstaande factoren zorgt er voor dat affiliates met een professionele partij in zee gaan waardoor zowel Supspace.nl als de affiliate profiteert van extra omzet en een aanhoudende stroom nieuwe klanten.

Positionering
Van de beste eiwitshakes tot de lekkerste repen en sportdranken. Bij Supspace.nl is men aan het juiste adres voor producten die helpen om het meeste uit een gezonde levensstijl te halen.

Voordelen voor affiliates
• Vlekkeloze logistieke afhandeling van orders;
• Grote doelgroep;
• Hoge gemiddelde orderwaarde;
• Hoog percentage herhalingsaankopen.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: sdesmet@tradetracker.com