CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Expondo BE

expondo be Expondo
Expondo is een online retailer voor professionele apparatuur die actief is in 19 landen in Europa. Onze missie is om professionals en kleine bedrijven betaalbare apparatuur aan te bieden die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van onze klanten en hen helpt om hun werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. De kern van ons bedrijf wordt gevormd door onze eigen merken die uitsluitend door ons worden verkocht.

We zijn grotendeels aanwezig in verschillende digitale kanalen en hebben onze naam als specialist voor horeca-apparatuur en professioneel gereedschap in diverse sectoren gestaag zien groeien. Wij zijn op zoek naar affiliates die de passie delen voor onze missie - onze klanten voorzien van de best mogelijke apparatuur voor de best mogelijke prijs. Wij stellen het op prijs als u B2B-klanten, professionals en doe-het-zelvers weet te overtuigen. Veel van onze producten zijn ook geschikt voor algemeen huishoudelijk gebruik en bieden apparaten van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs, zodat ook B2C-klanten veel van onze apparaten interessant en koopwaardig zullen vinden.

Wij zijn op zoek naar uitgevers die ons zullen helpen groeien op onze internationale markt. De samenwerking komt ons beiden ten goede en wij bieden u een bovengemiddelde commissie op elke bestelling die via uw gebruikers binnenkomt.

Commissievoorwaarden voor expondo Affiliates

- Commissie wordt betaald voor al onze producten
- De commissie is gebaseerd op de productprijs zonder belasting
- Een bestelling komt in aanmerking voor commissie als de bestelling niet binnen 30 dagen na aankoop naar ons wordt teruggestuurd (wij controleren of de bestelling is betaald, verzonden en niet naar ons is teruggestuurd)

Keuringen
De bestelling wordt gevalideerd na maximaal 45 dagen (gewoonlijk is dit eerder 30 dagen). Transacties vanaf begin 2023 worden gevalideerd op basis van GA4-attributie. Hierdoor kunnen sommige aan andere bronnen worden toegeschreven, maar transacties uit kanalen zoals: - direct - organisch - CPC merk - CPC display, zullen nog steeds als geldig worden beschouwd.

U kunt onze vouchers en promo's hier vinden: https://tinyurl.com/yyln6fv7

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: skilic@tradetracker.com