CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Flyer.be

flyer.be Flyer.be is één van de grootste online drukkerijen in België, gespecialiseerd in offset en digitaal drukwerk. Ze bieden een uitgebreid gamma aan van allerlei drukwerk, voor particulieren en bedrijven.
Met hun jarenlange ervaring, streven ze naar kwalitatief drukwerk aan heel lage prijzen en zeer snel geleverd bij je thuis of op kantoor, in een bpost punt, of via hun netwerk van meer dan 180 FlyerStores in de buurt.

Hun USP’s zijn :
- Snelle betaling van goedgekeurde transacties via de prepayment
- Meer dan 6500 producten
- Scherpe prijzen;
- Altijd gratis verzending;
- Snelle levering;
- Belgische drukkerij.

Flyer-klanten kunnen gebruik maken van meer dan 4000 gratis ontwerpen uit hun bibliotheek of maak je zelf een ontwerp aan via hun Designtool.

Maandelijks verschijnen er nieuwe marketing campagnes met promoties op verschillende producten. Deze worden naast TradeTracker ook gepromoot via de website, nieuwsbrieven, facebook en SEA.

De meest verkochte producten zijn Affiches, Flyers, Visitekaartjes en Folders. Daarnaast breidt hun gamma geregeld uit met nieuwe producten zoals gepersonaliseerde fotoartikelen, nieuwe papiersoorten of andere bedrukte gadgets.

Bijzondere voorwaarden: SEA is niet toegestaan op deze campagne. Kortingscodesites zijn beperkt toegestaan op deze campagne. Het promoten van niet-geldige kortingscodes is verboden.

Flyer streeft met prepayment naar een snelle betaling van alle goedgekeurde commissies.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lsaey@tradetracker.com