Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Tonershop.be

http://tonershop.beTonershop.be is 10 jaar actief in België en behoort tot de top webshops in de verkoop van cartridges. Tonershop.be verkoopt zowel alle originele merken als merken als Pelikan en Inkagain.Tonershop.be streeft naar een 100% tevredenheid en kwaliteit. Kwaliteit met betrekking tot de producten, diensten en communicatie en marketing. Tonershop.be gaat altijd duurzame relaties aan met leveranciers. De opvatting is hierbij om optimale synergie te laten ontstaan waarbij beide partijen optimaal profiteren van elkaars kracht.

Voor wat betreft de online marketing wil Tonershop.be daar vindbaar zijn waar de klanten dat verwachten. Hiervoor zijn diverse banners en productfeeds beschikbaar. Desgewenst kan op maat een toolkit samengesteld worden waarin bezoekers van een affilate extra korting krijgen of specifieke acties. Indien deze wenst bestaat, stuur dan een ticket.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]