CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Cabaulifestyle.com BE

cabaulifestyle.com be Wat heeft de webshop de bezoeker te bieden?
Cabau Lifestyle is ontstaan vanuit de gedachte dat vrouwen zijn geboren om te bloeien. Het is een zoektocht naar het ontkennen van de innerlijke kracht die in iedere vrouw schuilt. Een levensstijl die het lichaam met de geest verbindt. When you glow from within, you’ll bloom from the outside. Geluk en beauty komt van binnenuit. De juiste rituelen, inspiratie en tools stelt vrouwen in staat om te bloeien zoals nooit tevoren.

Cabau Lifestyle maakt sporten leuker, supplementen voedzamer, gezond eten minder saai en tilt me-time naar een hoger niveau. We willen dat jij sterk, fit en zelfverzekerd bent.
Want je bent geboren om te bloeien – en als jij bloeit, bloeit de wereld om jou heen met je mee.

Wat heeft de webshop de affiliate te bieden?
De juiste lifestyle stelt vrouwen in staat om te bloeien zoals nooit tevoren. Cabau Lifestyle is vastbesloten om zoveel mogelijk vrouwen op dit stuk drijvende aardbol te motiveren om meer te bewegen, beter te eten en maximaal van het leven te genieten. Om de wereld mooier te maken hebben we al die powervrouwen nodig. Hiervoor speelt de affiliate een enorm rol in om het bericht te spreiden. Bovendien werkt Cabau Lifestyle met veel interessante campagnes, promoties en wordt de affiliate goed beloond.

Wat zijn de unique selling points van de webshop?
- Groot assortiment van sportvoeding, sportkleding tot aan accessoires en beauty producten
- Gratis cadeautjes bij verschillende betaaldrempels
- Achteraf betalen
- Voor 21 uur besteld, volgende werkdag in huis
- Cabau app om samen met Yolanthe te sporten
- Gratis recepten

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: llampe@tradetracker.com