CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Footjoy.eu

footjoy.eu Over Footjoy

FootJoy EMEA lanceerde zijn Direct-to-Consumer-kanaal in 2017 en is zich blijven uitbreiden in heel Europa. Vandaag de dag hebben we e-commerce websites in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Zweden. We bieden een volledig assortiment golfschoenen, kleding, handschoenen en accessoires voor de toegewijde golfer.

Als affiliate doe je mee aan een programma waarin je kunt samenwerken met het toonaangevende merk in de golfindustrie in de belangrijkste productcategorieën. Dit creëert een unieke kans om samen te werken met FootJoy en te profiteren van de voortdurende groei in golfparticipatie in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Als merk blijven we ons consumentenkanaal verbeteren met investeringen in e-commerceverbeteringen om de conversie te verhogen (zoals websitefunctionaliteit en nieuwe betalingsproviders), projecten om de klantervaring te verbeteren en exclusieve productcollecties en limited editions te creëren om een campagneagenda voor het hele jaar te creëren.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lvpoucke@tradetracker.com