CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Spartoo.be

spartoo.be Over de Spartoo Group:

Met 10.000 merken en meer dan 1,4 miljoen producten biedt Spartoo een van de grootste selecties modeartikelen (schoenen, prêt-à-porter, tassen, woningdecoratie) in meer dan 30 landen in Europa, dankzij een team van meer dan 400 medewerkers van bijna 30 verschillende nationaliteiten. Tegen 2022 zal de Groep een GMV (Gross Merchandise Value) van €209,6 miljoen hebben gegenereerd. Met zijn expertise in de interne IT-ontwikkeling van zijn technologieën, zijn geïntegreerde logistieke platform en zijn dienst na verkoop onderscheidt Spartoo zich door zijn klantgerichte aanpak, zoals blijkt uit een zeer hoge klanttevredenheid. De strategie is gebaseerd op de sterke synergieën tussen het online verkoopmodel en de voordelen van fysieke winkels, die klantenbinding en merkbekendheid ondersteunen. Spartoo maakt gebruik van zijn expertise op het gebied van e-commerce en heeft ook een uitgebreide reeks diensten voor professionals ontwikkeld.

SPARTOO.BE staat voor:
- Meer dan 400 medewerkers
- Een magazijn van 30.000 vierkante meter
- Online in meer dan 25 landen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Engeland, Italië en Spanje
- Meer dan 3.500 merken en 300.000 modellen
- Meer dan 14 miljoen bezoekers per maand in Europa
- Meer dan 14 miljoen bezoekers per maand in Europa
- Een financiering van 45 miljoen euro via Franse investeringsfondsen (A Plus Finance en CM-CIC Capital Privé), Europese fondsen (Endeavour Vision en Sofina) en Amerikaanse fondsen (Highland Capital Partners)

Meer nodig
Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lvpoucke@tradetracker.com