CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Torfs.be

torfs.be Met meer dan 70 winkels en een online shop, is Schoenen Torfs.be een gevestigde waarde in de wereld van schoenen en accessoires. De passie voor en kennis van schoenen en handtassen zit dan ook in ons DNA! Wij gaan steeds voor de beste en meest optimale klantenservice! Verzending en retour van onze artikelen zijn gratis.

Voor de promotie van de affiliate campagne zijn imagebanners, tekstlinks en een productfeed beschikbaar. De productfeed is opgebouwd per product per maat, in verband met online voorraadbeheer.
Torfs.be voorziet geen exclusieve kortingscodes. Publishers kunnen altijd meeliften in bestaande kortingsacties. Deze kan men altijd terugvinden in het platform of in de nieuwsbrief van TradeTracker België.

Aankopen die gebeuren met een waardebon of een cadeaucheque, worden geregistreerd als een lege transactie. Volgende sales worden afgekeurd:
- Alle transacties die in minder dan 5minuten gegenereerd worden.
- Communicaties rond de Outlet mogen niet meer gecommuniceerd worden.

Graag enkel de communicaties door het platform worden gedeeld communiceren!

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lvpoucke@tradetracker.com