CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Bax-Shop BE

bax-shop be Bax Music is de grootste muziekwinkel van de Benelux. Met meer dan 48.000 verschillende muziekproducten op voorraad en 445 specialisten die samen dag en nacht voor je klaarstaan. Bezoek onze webshop of kom langs in één van onze winkels in Antwerpen, Brugge, Goes, Rotterdam, Amsterdam en Apeldoorn. Bax Music maakt het de muzikant, DJ en producer gemakkelijk!

Muziekinstrumenten, studio-producten, PA-apparatuur, verlichting en dj-gear haal je zorgeloos in huis dankzij ons Service XXL-pakket. Bax Music biedt gratis verzending vanaf € 75, minimaal 3 jaar garantie, 30 dagen 'niet goed geld terug' en 'Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis'. Daarnaast hebben we een keur aan betaal- en bezorgmogelijkheden.

Het maakt niet uit of je het product al in huis hebt of niet: Bax Music helpt je graag! Onze Helpdesk is zes dagen per week bereikbaar. Daarnaast kun je ons bereiken via Facebook en Twitter. En zowel beginners als gevorderden vinden op het Bax Blog enorm veel informatie over alles wat te maken heeft met muziek maken. Houd ons Youtube-kanaal in de gaten voor interessante demo's en reviews.

Bax Music - WE SUPPORT YOUR STAGE

Meer info over Service XXL vind je hier: https://www.bax-shop.be/nl/service-xxl

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lsaey@tradetracker.com