Nieuwste Tweets

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Asia-direct.be

http://asia-direct.be%20== Wat heeft AsiaDirect de bezoeker te bieden? ==
AsiaDirect is dè specialist in individuele rondreizen en bouwstenen in Zuidoost Azië. Als lokale organisatie kent AsiaDirect als geen ander de situatie ter plaatse, waardoor de bezoeker de mooiste plekken ontdekt tegen een scherpe prijs. Mede hierdoor kan AsiaDirect de laagste prijsgarantie bieden en hanteert AsiaDirect geen reserveringskosten. Alle rondreizen en bouwstenen zijn op maat aanpasbaar aan de wensen van de klant. Met ruim 10 jaar ervaring en duurzaam reizen hoog in het vaandel is AsiaDirect de ideale reisorganisatie voor iedereen die Zuidoost Azië wil ontdekken. AsiaDirect, Omdat wij er al zijn!

== Wat heeft AsiaDirect de affiliate te bieden? ==
AsiaDirect biedt unieke individuele rondreizen en bouwstenen in Zuidoost Azië. AsiaDirect is een flexibele, lokale organisatie, waardoor AsiaDirect direct inspeelt op nieuwe kansen, de mooiste plekken kent en een scherpe prijs aanbiedt. Deze flexibiliteit komt niet alleen naar voren in de op maat aanpasbare reizen en bouwstenen, maar ook in o.a. de communicatie met affiliates, het ontwikkelen van marketingmateriaal, kortingsacties of de website content. AsiaDirect is voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe kansen die een win-win-win opleveren: voor klanten, affiliates en AsiaDirect.

== Waarom moet de affiliate de campagne van AsiaDirect promoten en niet die van de concurrent? ==
De unieke combinatie van het aanbod van prachtige rondreizen en bouwstenen, de mogelijkheid voor klanten om de gehele reis naar eigen wens aan te passen en de laagste prijsgarantie, leidt tot hoge conversie percentages. Tevens zijn de verkoopbedragen hoog wat leidt tot hoge commissies voor de affiliates. AsiaDirect is constant bezig om samen met haar affiliates de resultaten voor beide partijen te verbeteren. Feedback van individuele affiliates wordt dan ook altijd serieus genomen, zodat beide partijen optimaal kunnen profiteren.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]