CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Bajabikes.be

bajabikes.be Baja Bikes is een Nederlandstalig fietstour & fietshuur bedrijf dat wereldwijd opereert in ruim 100 steden. Met of zonder local als (Nederlandstalige) gids zie je op de fiets veel meer in minder tijd tijdens een stedentrip. Je voelt je gelijk onderdeel van de stad. Ontdek de hoogtepunten en ervaar hoe het echte leven in de stad is. Inmiddels marktleider in de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. Kinderfietsen, kinderzitjes & e-bikes op voorraad.
Gestart in 2005, inmiddels meer dan 200.000 klanten per jaar. Verzeker jezelf online van een fiets (en gids) in wereldsteden als Amsterdam, Antwerpen Barcelona, Berlijn, Budapest, Florence, Kaapstad, Krakau, Lissabon, Londen, New York, Madrid, Milaan, Parijs, Praag, Rio de Janeiro, Rome, Rotterdam, San Francisco, Sevilla, Sydney, Valencia, Wenen of Zagreb.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: LVandenBossche@tradetracker.com