CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Basic-travel

basic-travel Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Wilt u inhoud aan uw website toevoegen en tegelijkertijd uw inkomsten verhogen? Word partner van Basic Travel.

De website van Basic Travel werkt snel en geeft de klant een uitgebreid en volledig beeld van het produkt. Alleen beschikbaar aanbod wordt getoond. De klant verdoet geen tijd aan het bekijken van reeds volgeboekt aanbod en haakt niet af vanwege de beschikbaarheid. Dit vergroot uw kans op conversie en dus het genereren van inkomsten.

Ervaring Basic Travel
Basic Travel, opgericht in 1991, heeft een uitgebreid aanbod van meer dan 1100 vakantiewoningen in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg. Op de snelwerkende en doelmatige website kunnen vrijwel alle vakantiehuizen direct en zonder wachttijden on line gereserveerd worden. Of het nu gaat om een boerderijtje, een chalet, een gîte, een bungalow, een appartement of een luxe villa met privé-zwembad; Basic Travel heeft het allemaal.

Indien uw website beschikt over de volgende eigenschappen, ziet Basic Travel uit naar een intensieve samenwerking:
- U beschikt over een website die esthetisch overeenkomt met het imago van Basic Travel vakantiewoningen.
- U beschikt over een website die zich richt op personen die geïnteresseerd zijn in reizen.
- U beschikt over een website waarvan de strekking niet subversief of controversieel of in strijd met de goede zeden is

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: LVandenBossche@tradetracker.com