Nieuwste Tweets

    Sorry, no Tweets were found.

Recente Facebookberichten

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Latest Videos

TradeTracker’s International Performance Marketing Award submission

Real Attribution Launch Event With Launch Partner TMG

Internationaal bereik

Met kantoren in 19 landen is TradeTracker sterk internationaal vertegenwoordigd.

Hoewel het internet geen grenzen kent, zorgt de aanwezigheid van onze eigen medewerkers voor inzicht en waardevolle kennis van de lokale markten.

Wij spreken de taal en organiseren ontmoetingen met de belangrijkste partijen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen, en kunnen wij campagnes en resultaten nog beter optimaliseren.

North America

CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Bungalow.net

http://bungalow.netSinds 1996 verhuurt Bungalow.net vakantiewoningen in heel Europa. Het team van 53 personen werkt vanuit drie vestigingen. In Zwolle (NL), Kecskemét (HU) en Willemstad (NA). Het aanbod van ruim 22.000 woningen wordt via de website www.bungalow.net eenvoudig vindbaar gemaakt in maar liefst 9 talen.

Bungalow.net contacteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus. Het aanbod is hierdoor aangepast aan het internet publiek en voorzien van heel veel foto's, duidelijk en uitvoerige teksten en natuurlijk goede (Last-Minute) prijzen.

Het aanbod van vakantiewoningen is de laatste 5 jaar flink gegroeid. Deze groei wordt behaald door een heel actief inkoopbeleid waardoor Bungalow.net uw bezoekers een groot aanbod met de leukste vakantiewoningen in vrijwel alle Europese landen kunnen tonen. Buiten een goed aanbod en een goede prijs is natuurlijk een goede beschikbaarheid van belang. Hier heeft Bungalow.net goede afspraken met huiseigenaren over gemaakt waardoor zij voor de belangrijkste periodes altijd beschikken over de beste woningen.

Voor de consument is het van belang om te weten dat Bungalow.net Thuswinkel Waarborg gecertificeerd is, dat betekent kortweg dat zij voldoen aan de Europese en Nederlandse wetgeving en een betrouwbaar bedrijf zijn. zij maken dus waar wat ze beleven en wordt gegarandeerd in duidelijke bewoordingen, zoals: Laagste Prijs Garanties, Niet Goed Geld Terug, Nu boeken en in 2009 Betalen, etc.

Affiliates
Graag werkt Bungalow.net met u samen. Dat doen zij graag op een originele manier. Bungalow.net levert u dus niet alleen graag het standaardmateriaal maar maken ook graag op maat materiaal voor u. Hier hebben zij een eigen grafische afdeling voor, die op uw verzoek banners maakt die aan uw wensen (afmetingen) voldoen. Maar ook op vele andere manieren is Bungalow.net graag uw partner, bijvoorbeeld indien u een actie wilt maken en Bungalow.net u een prijs kan leveren die u kunt weggeven via uw site. Of door u een zoekfunctionaliteit te leveren die is aangepast bij uw doelgreop. U zult zien dat zij graag creatief maar vooral ook effectief met u samenwerken.

Last-but-not-least
Bungalow.net is marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Reeds negen weken voor aanvang gelden op vrijwel alle woningen forse Last-Minute aanbiedingen!

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: [email protected]