CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Djoser.be

djoser.be Djoser organiseert al 27 jaar actieve groepsrondreizen over de hele wereld en is hiermee marktleider in Nederland.

Wat begon met een jaarlijkse reis naar Egypte is in de loop der jaren uitgegroeid naar een reisprogramma met meer dan 85 bestemmingen wereldwijd. Niet alleen Nederlanders reizen met Djoser, ook steeds meer Vlamingen trekken er met ons op uit. Het Vlaamse Djoserkantoor is gevestigd in de binnenstad van Gent.We brengen jaarlijks drie brochures uit:
Djoser reizen; groepsrondreizen wereldwijd
Djoser wandel en fiets; wandel- en fietsreizen wereldwijd
Djoser junior; ouders met kinderen op ontdekkingsreis

De gemiddelde reissom bedraagt 2.200 euro p.p.

Onze formule: Djoser organiseert groepsreizen met een actief en avontuurlijk karakter. Onze reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. We combineren de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie en reisbegeleiding) met veel individuele vrijheid.

De slogans:

Djoser, met oog voor de wereld.

Djoser, ‘de andere manier van reizen

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: LVandenBossche@tradetracker.com