CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Emirates BE

emirates be Emirates is opgericht in 1985, toen zij begonnen met slechts twee vliegtuigen. In 2015 heeft Emirates een recordwinst geboekt van maar liefst 1.9 miljard dollar, dit is een groei van 56% ten opzichte van het jaar daarvoor. Inmidddels heeft Emirates het netwerk uitgebreid naar 153 bestemmingen verspreid over 6 continenten en heeft het een vloot van 251 vliegtuigen. Het afgelopen jaar heeft Emirates een recordaantal van 51.9 miljoen passagiers vervoerd.

Emirates inspireert reizigers over de hele wereld met hun groeiend netwerk aan wereldwijde bestemmingen, toonaangevende entertainment aan boord, een regionaal geïnspireerde keuken én uitstekende service. Dit programma sluit het beste aan op reizigers die wensen te reizen met het hoogste niveau van comfort en gemak, voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden.

Productgroep "Special offers"
2.5% commission op geselecteerde routes Klik hier om een complete lijst te downloaden met de routes welke onder deze productgroep vallen.

Voordelen voor affiliates
Waarom zou je aansluiten bij het programma? Een van de voordelen van het Emirates affiliate programma is de aantrekkelijke commissie. Emirates biedt het hoogste commissiepercentage op geselecteerde vluchten. Door deel te nemen aan het affiliateprogramma van Emirates krijgt u daarnaast de mogelijkheid zich te associëren met een toonaangevende internationale vliegmaatschappij. Emirates biedt competitieve commissies, promotiemateriaal en aantrekkelijke incentives. Emirates heeft daarnaast ook een toegewijd affiliate support team dat u kan helpen de samenwerking succesvol te maken.

Alle feedback en vragen over het Emirates-partnerprogramma zijn welkom. Voor vragen of suggesties kunt u contact opnemen met Amy via amy.nguyen@mediacom.com.