CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Europeansleeper.eu

europeansleeper.eu De Good Night Train van European Sleeper rijdt drie keer per week tussen Brussel, Amsterdam en Berlijn.

- Comfortabel en efficiënt
- Reizen terwijl je slaapt scheelt tijd + vaak een nacht in een hotel
- Drie keer per week een rechtstreekse trein naar Berlijn
- Stopt in Roosendaal, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Amersfoort en Deventer
- Drie comfortniveaus: zitplaatsen, ligplaatsen en slaapplaatsen

Route: European Sleeper is een nachttrein tussen Brussel, Amsterdam en Berlijn. Met een overstap in Berlijn, reis je door naar Praag of Warschau. In Brussel kunnen reizigers overstappen voor Parijs of Londen. Vanaf 2024 wordt de European Sleeper nachttrein verlengd naar Dresden en Praag.

European Sleeper onderscheidt zich van de concurrentie door het aanbieden van betaalbare en comfortabele nachttreinreizen tussen verschillende Europese steden. De webshop biedt ook de mogelijkheid om eenvoudig online tickets te boeken en verschillende reisklassen en opties aan te bieden. Daarnaast heeft European Sleeper een sterke focus op duurzaamheid en het verminderen van de ecologische voetafdruk door treinreizen te promoten in plaats van vliegreizen. Dit maakt het promoten van de campagne van European Sleeper aantrekkelijk voor affiliates die zich richten op duurzaam toerisme en voor reizigers die op zoek zijn naar een alternatieve en duurzame manier van reizen.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lvandenbossche@tradetracker.com