CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Flixbus BE

flixbus be De FlixBus-campagne richt zich op het genereren van ticketverkoop voor alle nationale en internationale routes die in het netwerk beschikbaar zijn. Partners worden op de hoogte gebracht van de nieuwste aanbiedingen en kunnen verschillend materiaal gebruiken, zoals banners, tekstkoppelingen en het materiaal van DEM om de nieuwste aanbiedingen van FlixBus onder de aandacht te brengen. Het FlixBus-team staat klaar om aanvullende informatie te geven om inhoud te genereren, speciale aanbiedingen te bespreken en de laatste nieuwtjes en aanbiedingen te communiceren.

Customer Lifetime Value attribution model.
Flixbus werkt met het Customer Lifetime Value attributiemodel. Dit is een attributiemodel waarbij elk kanaal die bijdraagt tot conversie vergoed zal worden. Hierbij gaat het model in tegen de klassieke vergoedingsmethode die enkel de Last Click vergoedt, waarbij de bijdrage van andere kanalen in de aankoopfunnel verloren ging.
Meer informatie over het specifieke model kan je hier terugvinden.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lsaey@tradetracker.com