CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Holidaysuites.be

holidaysuites.be Holiday Suites verhuurt vakantieverblijven aan de Belgische kust en Limburg. Specifiek zijn onze bestemmingen: Blankenberge, De Haan, Jabbeke, Nieuwpoort, Westende, Zeebrugge & Houthalen-Helchteren
We verhuren vakantie-appartementen van 2 tot 11 personen. Deze zijn steeds uitgerust met een keuken, badkamer en alles wat nodig is om uw vakantie aangenaam te maken. In Blankenberge hebben we verblijven met zeezicht.

Onze voorwaarden zijn uiterst flexibel. De dag van aankomst is vrij te kiezen, en ook de duurtijd van het verblijf is flexibel. Verblijven bij ons kan voor minimum 1 nacht (buiten vakanties, in schoolvakanties zijn dit minimum twee nachten), tot een maximum van 30 nachten. Boeken is heel eenvoudig. Betalen kan met Apple pay, bancontact, Belfius direct net, credit card, Giropay, iDEAL, ING Home’pay & KBC/CBC-payment. De site wordt voortdurend geoptimaliseerd, zowel inhoudelijk als technisch, om de mensen nog eenvoudiger te laten boeken.

We werken met een stuk vaste huur per nacht en een stuk (gedeeltelijk variabel per persoon) supplementen (schoonmaak, lakens, energie- en toeristentoeslag). Op de website krijgen bezoekers wel altijd meteen de beste prijs te zien, inclusief lopende kortingen. Deze prijs is dan ook meteen de totaal prijs van huur en supplementen, er komen tijdens het boeken geen extra kosten meer bij.

Bijzonderheden
Holiday Suites werkt met een digitale receptie, dit wil zeggen dat de klant niemand ter plaatse ontmoet. Onze vakantiegasten krijgen hun toegangscode enkele dagen voor hun verblijf via mail. Met die code kunnen ze hun Holiday Suite binnengaan. Zo hoeft niemand aan te schuiven aan de receptie. Je vakantie start meteen. Een vakantie bij Holiday Suites verloopt geheel op eigen tempo.
Bovendien beschikt elke Holiday Suite van een eigen uitgeruste keuken. Van vaatwasser tot pannen, van bestek tot een koffiezetapparaat.
Welkom op onze website. Enjoy!


Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: LVandenBossche@tradetracker.com