CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Hotelspecials.be

hotelspecials.be Bij Hotelspecials.be bieden wij de beste (Weekend-) Deals van meer dan 5000 Hotels met zeer hoge kortingen. Naast de lage prijzen zijn de extra's en specials een kenmerk van de aanbiedingen van Hotelspecials. Ons vastgoed is voornamelijk geconcentreerd in de Benelux, Duitsland, Zweden en Frankrijk. Met Hotelspecials.de kunt u optimaal genieten van uw welverdiende (korte) vakantie!
------
Onze meest populaire specials zijn:
Voordeel Specials
Opvallend hoge kortingen met speciale extra's zoals ontbijt!
https://www.hotelspecials.nl/voordeel-specials3 = 2 Specials:
Boek drie nachten voor de prijs van twee!
https://www.hotelspecials.nl/3-nachten-2-betalenVIP Upgrade Specials:
Upgrade naar een luxere kamer. Je hebt het verdient!
https://www.hotelspecials.nl/vip-upgrade-specials

Daarnaast kent ons label ook diverse seizoenspromoties, bijvoorbeeld de HotelWeek. In deze week passen we extreme kortingen toe op 3-, 4- en 5-sterren hotels.
-----
We gebruiken ons eigen directe boekingssysteem, waardoor het gekozen hotel snel en gemakkelijk te boeken is. De website wordt continu geoptimaliseerd voor de ideale gebruikerservaring! Onze accountmanagers regelen speciale deals die ook op TradeTracker worden gepubliceerd!

Meld u aan voor het programma en profiteer van een uitgebreide commissiestructuur en onze hoge conversieratio's op de website!

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lsaey@tradetracker.com