CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Iamsterdam.com BE

iamsterdam.com be I Amsterdam is het wereldberoemde merk van Amsterdam Marketing. Een non-profit organisatie die verantwoordelijk is voor de marketing van de metropool Amsterdam. Amsterdam marketing streeft met de I Amsterdam City Card naar een betaalbaar en aangenaam verblijf voor de bezoekers terwijl ze de cultuursector helpt om zichzelf te promoten en meer bezoekers aan te trekken.

Met de kaart, kunnen gebruikers musea bezoeken, boottochten door de kanalen maken en proeven van lokale specialiteiten. Allemaal gratis – of met een aanzienlijke korting. Daarenboven geeft de City Card gebruikers ongelimiteerde toegang tot het openbaar vervoer van Amsterdam tijdens de geldigheidsuren van de kaart.

Gebruikers kunnen kiezen voor een 24, 48, 72 of 96 uren kaart en zo veel bezienswaardigheden bezoeken als ze willen. Sinds 2004 werden bijna 1.4 miljoen kaarten verkocht. De laatste jaren lag de focus voornamelijk op de online verkoop van deze kaarten. Dit zorgde ervoor dat er drie keer zo veel kaarten werden verkocht in 2016 in vergelijking met 2014. Bezoekers raten de kaart met een 8.9 op 10.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: LVandenBossche@tradetracker.com