CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Molenheide.be

molenheide.be Molenheide is het kindvriendelijkste bungalowpark in het groene Belgisch – Limburg. Met zijn uniek indoor (en outdoor) Speelparadijs ‘Kids Valley’, zijn Zwemparadijs ‘Aquapolis’ en zijn nieuwe indoor Minigolf ‘De Mijn’, biedt Molenheide een supervakantie aan in het teken van de kids. Ook de rust komt aan bod. De groene omgeving kan je al wandelend of al fietsend verkennen. Het 100 ha Wild- en Wandelpark is een must. Overnachten in de nieuwe vakantiewoningen is echt genieten. De Comfortplus en Villatypes zijn échte vakantiewoningen met inductie kookplaten, vaatwasmachine, parketvloer, home cinema dolby surround system tot zelfs infrarood sauna.

Maar Park Molenheide is meer dan alleen kindvriendelijk. Het ligt midden in de Belgische natuur, alle bungalows zijn vrijstaand en is op rij-afstand van de populaire Belgische attractieparken. Kom ontdekken waarom Park Molenheide een bijzondere herinnering is voor het hele gezin.

Wie boekt bij Park Molenheide profiteert nu het hele jaar door van het vroegboekvoordeel.
Boekt de consument 6, 4 of 2 maanden voor vertrek, ongeacht de periode, dan krijgt hij/zij een vroegboekvoordeel dat kan oplopen tot maar liefst 35% én dan krijgt hij/zij de ruimste keuze uit het aanbod bungalows.

Als affiliate biedt Molenheide u …
1) Een commissie van minimum 7%
2) Een vroegboekactie die het hele jaar geldig is én voor de consument meer korting oplevert.
3) Geregeld aantrekkelijke consumentenacties
4) Vernieuwde banners
5) Mailtemplates
6) Binnenkort een vernieuwde website
7) Een doelgroep die ondanks de crisis toch blijft boeken
8) Een doelgroep die online wil boeken
9) Incentives

Neem Molenheide dus mee op uw website(s), in uw nieuwsbrief en verdien meer.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lsaey@tradetracker.com