CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Momondo.be

momondo.be Sluit je aan bij het momondo Affiliate Programma
Werk samen met momondo om je klanten in staat te stellen snel en eenvoudig goedkope vluchten, hotels en huurauto’s te vinden en ook nog geld te verdienen terwijl zij dit doen.

Wie zijn wij?
momondo is een inspirerende wereldwijde reiszoekmachine die prijzen voor vluchten, hotels en autoverhuur vergelijkt. Wij bereiken reizigers in 35 markten over de gehele wereld en bieden een gedurfd en kleurrijk reisuniversum met volledige prijstransparantie van vliegtickets, hotels en huurauto’s, op een manier die iedereen inspireert – en in staat stelt – om onze prachtige wereld te ontdekken. Wij worden warm aanbevolen door de goede mensen van CNN, The New York Times en The Daily Telegraph (om er maar een paar te noemen). Wij zijn geen reisbureau. Wij verkopen geen vliegtickets, hotelovernachtingen of huurauto’s. Wij zijn een prijsvergelijkings- en reisinspiratiewebsite met een visie om de wereld open te stellen voor iedereen. Momondo wordt beheerd door KAYAK, een onafhankelijke zusteronderneming van Booking Holdings Inc.

Waarom zou jij je dan bij ons aansluiten?
● Wordt onderdeel van een sterk, gevestigd merk met een uitstekende reputatie
● TV-aanwezigheid in België
● Toegang tot uniek creatief materiaal dat een stuk functionaliteit toevoegt aan je site en jouw gebruikers in staat stelt de beste vluchten, hotels en huurauto’s op het internet te vinden.

Hoe verdien ik geld met momondo?
Onze partners worden betaald op het moment dat bezoekers worden doorgeleid vanaf een van onze zoekresultaten (zie deal) voor een van onze top 3-producten: hotels, vliegtickets en huurauto’s.

Momondo betaalt een commissie van:Vliegtickets: € 0.07 voor desktop en tablet, en € 0.03 voor mobiel
Hotels:€ 0.10 voor desktop en tablet, en € 0.08 voor mobiel


Onze cookie-lengte is 30 minuten en click-outs zijn alleen van toepassing op post-click conversies, niet op post-view conversies.

Momondo betaalt geen commissie voor:
1. Traffic met foutieve prijzen
2. Traffic met meer dan 500 clicks en een boekingsconversie van minder dan 1% per week.
3. Meer dan 5 click-outs van dezelfde gebruiker voor elke zoekactie gedurende een sessie.
4. Bij elke transactie die plaatsvindt nadat de gebruiker meer dan 30 minuten geleden is doorgestuurd naar momondo.
5. Clicks als gevolg van gebruikers die worden omgeleid naar momondo met onjuiste tracking (waarbij de door het programma-ID doorgegeven tracking niet overeenkomt met de locale van het domein. Wereldwijde programma's zijn de enige uitzondering).

Als affiliate mag je geen gebruikmaken van advertentielinks (bijvoorbeeld van google-zoekopdrachten of andere momondo-advertenties) maar uitsluitend links die zijn overgenomen van de momondo-website.

Betalingen worden maandelijks binnen 45 dagen na het einde van elke maand uitgevoerd.

Uitbetalingen van commissie
momondo rapporteert je prestaties dagelijks in het affiliate network-platform, wat betekent dat je je prestaties slechts één dag nadat je de advertentie op je site hebt ingeschakeld al kunt volgen. De vertraging van een dag is te wijten aan het validatieproces van de transacties aan onze kant. Het doel hiervan is ervoor te zorgen dat je alleen transacties ziet waarvoor je wordt betaald. Een transactie is van toepassing wanneer gebruikers van momondo naar een van onze aanbieders klikken. Deze resultaten worden vastgesteld op basis van onze grondige sessietracking.

Elke dag zullen we de gegevens automatisch beoordelen om de transacties te valideren in overeenstemming met de Algemene Voorwaarden van ons programma. Voor elke gevalideerde transactie betalen we een vaste CPA, op basis van het apparaat (waarbij een tabletbrowser als internet wordt beschouwd).

Is mijn website geschikt?
momondo is geschikt voor alle websites die voldoen aan onze Algemene Voorwaarden; echter presteren reis- en vakantiewebsites of websites rondom een specifieke bestemming het best. Of je nu een kleine, onafhankelijke blogger bent, of een grote gevestigde reiswebsite, wij zouden graag jouw aanvraag willen ontvangen en je verwelkomen als een affiliate.

Domein taal en relevantie
We verzoeken je om aan te melden bij het programma dat het meest relevant is voor jouw verkeer en website, zodat je links naar het juiste momondo-domein gaan. Je website moet passen bij de taal van het momondo-domein waaraan je linkt voor zowel tracking als gebruikerservaring-redenen. momondo heeft affiliate programma's en gespecialiseerde domeinen voor de meeste grotere landen. Als je wilt linken naar meerdere momondo-domeinen, dan is het verplicht om je aan te melden voor de verschillende programma’s en ben je verplicht om programma-specifieke tracking links te gebruiken op het moment dat je verkeer stuurt naar verschillende momondo-domeinen om programma-specifieke commissie te verdienen voor dit verkeer.

Als we erachter komen dat je linkt naar een verkeerd domein, dan kan je campagne gepauzeerd or verwijderd worden. Daarnaast hebben we het recht om niet te betalen voor dit verkeer.

Wanneer er geen specifiek domein is dat je markt of taal ondersteunt, dan kun je je aanmelden voor ons wereldwijde programma, waarbij je de mogelijkheid hebt om te linken naar global.momondo.com. Via het wereldwijde programma kun je ook naar alle momondo-domeinen linken, maar je verdien je wel een globale programmacommissie voor deze traffic. Alle nieuwe partners die deelnemen aan het wereldwijde programma wordt geadviseerd om te linken naar global.momondo.com.

1) Wij accepteren geen:
● PPC verkeer (gespecificeerd in het keyword-beleid onderaan)
● Verkeer van clickbots
● Verkeer van Facebook pagina’s die ons logo gebruiken en misbruik maken van ons merk
● Websites die in de maak of niet af zijn
● Websites die niet functioneren (inclusief links)
● Websites waarvan de content niet compleet is
● Websiteforums
● Websites die onze informatie bijeenschrapen (scraping) en misbruik maken van onze merkidentiteit
● Blogs die niet van nieuwe inhoud worden voorzien
● Verkeerde prijzen verkeer
● Geïncentiveerd verkeer (inclusief cashback-, coupon- en voucher-websites)
● Onze campagne promoten samen met pornografische, racistische of misdaadgerelateerde content
● Cookie-vulling
● Op maat gemaakte affiliate-advertenties (tenzij geautoriseerd door momondo)
● Netwerken van derden of publishers waarbij het gebruik van ons merk niet duidelijk of transparant is
● Verkeer vanuit sociale media

2) Verkeersbronnen die we wel accepteren:
● Deep links
● Content sites
● Reis-gerelateerde websites (of websites met een sectie die specifiek over reizen gaat)
● Email (wanneer de inhoud is ondertekend door momondo)

momondo behoudt zich het recht om een publisher te pauzeren of te verwijderen uit het partnerprogramma als het verkeer dat door de publisher wordt verzonden niet voldoet aan de kwaliteitseisen van momondo - zoals bepaald door momondo naar eigen goeddunken.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lsaey@tradetracker.com