CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Netski BENL

netski benl Netski is het eerste “fast & easy” ski- en snowboardverhuurmerk. Van beginner tot gevorderd, met nieuwe of zeer recente uitrusting, volwassene of kind, het merk biedt pakketten aan voor skiërs of snowboarders aangepast aan alle niveaus en tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Netski is 3 aanbiedingen, 2 klikken en 1 QR-code om uw uitrusting in de winkel op te halen!

Netski heeft bijna 140 skiverhuurwinkels in de beste resorts in Frankrijk (Alpen, Vogezen, Centraal Massief, Pyreneeën) en Europa (Zwitserland, Andorra, Spanje, Italië en Oostenrijk).

Netski breidt zijn aanbod uit door commerciële activiteiten en exclusieve kortingen tot -50% aan te bieden, waardoor skiliefhebbers kunnen profiteren van een voordelige en vereenvoudigde online-ervaring!
De voordelen van skiverhuur op Netski.com:
• Het is praktisch: uw uitrusting staat bij aankomst direct in het resort op u klaar, u bespaart tijd op de piste.
• Het is eenvoudig en voordelig: Netski heeft een ondersteunings- en klantenservice opgezet om u de beste uitrusting aan te bieden, aangepast aan uw niveau en uw voorkeuren. Bovendien biedt online skiverhuur u gereduceerde tarieven en exclusieve aanbiedingen.
• Het is geruststellend: Netski garandeert u recente uitrusting van grote merken (Rossignol, Head, Dynastar, Salomon, enz.), onderhouden en afgesteld door professionals voor uw veiligheid en comfort.

Redenen om deel te nemen aan ons partnerprogramma?
• Een jong en groeiend merk: naast regelmatige hoogtepunten gedurende het seizoen, verkoopopeningen, speciale acties, permanente promoties, heeft Netski een sterk merkimago en een groeiende aantrekkelijkheid die u ten goede zal komen.
• Winkels in heel Frankrijk en Europa: 140 skiverhuurwinkels in de beste resorts van Europa (Alpen, Vogezen, Centraal Massief, Pyreneeën), of het nu in Frankrijk, Zwitserland, Andorra, Spanje, Italië, Oostenrijk en zelfs Bulgarije is.
• Aantrekkelijke vergoeding: Netski biedt u een aantrekkelijke vergoeding op basis van elke verkoop die via uw site wordt gegenereerd, en die kan variëren afhankelijk van de resultaten (HDR, MEA, bonussen, enz.) tijdens commerciële activiteiten.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lsaey@tradetracker.com