CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Nordic.be

nordic.be Nordic is een touroperator gespecialiseerd in reizen naar Scandinavië met 2 kantoren in België en sinds 2021 ook een gloednieuw kantoor in Nederland. Met Nordic ontdek je het Hoge Noorden zowel tijdens wintervakanties (Lapland, IJsland en Noorwegen) als tijdens zomervakanties (Denemarken, Faeröer, IJsland, Lapland, Zweden, Finland & Noorwegen). Bij Nordic werkt een gepassioneerd team met een enorme kennis over de Noordelijke bestemmingen die elke klant persoonlijk begeleiden bij het samenstellen van hun droomreis (zowel pakketreizen als maatwerk).

Nordic richt zich op vakanties dicht bij de natuur waarbij activiteiten en een verblijf in een kleinschalige accommodatie centraal staan. De meeste reizen uit het aanbod van Nordic zijn exclusief bij Nordic te boeken.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lsaey@tradetracker.com