CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Parclesetoiles.com

parclesetoiles.com Bent u op zoek naar een accommodatie voor een ontspannen vakantie dicht bij de natuur? Dan zijn de Belgische Ardennenmet een verblijf in het vakantiepark Vallée Les Etoiles de perfecte keuze. Het park heeft een oppervlakte van 28 hectar en is idyllisch gelegen op een zonnige zuidhelling in de vallei van de rivier de Maas. De accommodaties zijn comfortabel en bieden veel ruimte en privacy.
Vanaf het park worden veel excursies aangeboden. Bezoek Dinant met de indrukwekkende Zitedelle en maak lange wandelingen door de pittoreske straatjes. Begin met een gezellige cruise op de Maas met daarna een shopping tour in de provincie Namen in België, niet ver van het vakantiepark Vallée Les Etoiles. Geniet van de frisse lucht tijdens de wandelingen door de natuur van de Ardennen en het prachtig uitzicht op de mooie rivier landschap. Breng ook een bezoek aan de Abdij van Leffe. In deze Abdij heerst een speciale gastvrijheid en hier kunt u de kunst van het bierbrouwen beleven. Vakantiepark Vallée Les Etoiles garandeert jong en oud een aangenaam verblijf.
Ons geweldige park heeft de prijs voor "Beste park in de Ardennen, 2018" gewonnen van een van onze top partners!

In het vakantiepark Vallée Les Etoiles, zijn rust, recreatie en ontspanning onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens uw zomervakantie in de Ardennen kunt u mooie wandeltochten ondernemen en zelfs een verfrissende duik nehmen in de Maas. Er is ook een verwarmd overdekt zwembad en een sauna voor de gasten. Trakteer uzelf en geniet in het park van het La Bonheure restaurant waar uitstekende gerechten worden geserveerd. Vanaf het terras van het restaurant kunt u een prachtig uitzicht over de vallei genieten. Er is ook een supermarkt en een wasserij. Op dit park wordt u hartelijk door het personeel ontvangen. Houdt u van een actieve vakantie? Ook dat is mogelijk. Op het park zijn tennisbanen, een overdekt zwembad en een Indoor- en Outdoor speeltuin te vinden.
De sportievelingen onder ons vinden in de buurt van het park goed onderhouden fiets- en wandelpaden. Maak een bijzondere reis door de drie valleien, aan boord van een authentieke stoomtrein. De historische spoorlijn van dit gebied biedt een unieke ervaring. Op de weg begeleidt de rivier de Maas u overal. In de buurt vindt u vele kloosters, kastelen en kerken, alsmede de abdij van Leffe, waar het beroemde Leffe bier wordt gebrouwen. Mis niet de shopping tour in de provinciale stad Namen, gelegen aan de rivier De Maas en de Samber.
Geniet in het vakantiepark Vallée Les Etoiles in de Ardennen en geniet een ontspannen vakantie met de hele familie!

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lvandenbossche@tradetracker.com