CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Reli.be

reli.be Reli is een specialist in Zuid-Franse vakantiehuizen. Het kleine bedrijf bezoekt en selecteert de beste vakantiewoningen voor optimaal vakantiegenot: Je goed gelegen uitvalsbasis, met voldoende comfort om 'thuis' te blijven.
Sinds 2014 verhuurt Reli vanaf de nieuwe site, met maandelijkse iteraties voor conversies. U kan uitgaan van een kwalitatief aanbod en een aanspreekpunt voor verbeterde opbrengsten. Uw bezoeker kan uitgaan van kwalitatief aanbod en direct contact met eigenaar en aankoper wanneer nodig. Kortom: Reli is een goede partner voor ieder die Frankrijk/vakantiehuizen promoot en boekt.

Wie zijn hart verloren heeft aan La Douce France, is bij Reli aan het juiste adres voor het huren van een gezellige en degelijke Zuid-Franse vakantiewoning.
Reli is al meer dan 20 jaar specialist in Zuid-Frankrijk. Wie houdt van een deskundige, persoonlijke aanpak en kiest voor zekerheid en ervaring, kan bij Reli terecht voor een uitgebreid kwalitatief aanbod.

U moet geen grote prijs-promoties verwachten, Reli zet zijn prijzen sowieso scherp.
U mag wel mooie last-minutes verwachten doorheen mei, tot en met eind september.

Ons doel? Mensen optimaal begeleiden in hun zoektocht naar de ideale droombestemming en hen een zorgeloze vakantie bezorgen.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lsaey@tradetracker.com