CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Riksjatravel.nl

riksjatravel.nl Riksja Travel zorgt met zo’n 100 gepassioneerde reisfanaten dat zij jaarlijks 20.000 reizigers een unieke reiservaring geven. Passie voor reizen zit in het bloed. De reizen op de ruim 60 bestemmingen zijn ontstaan vanuit 20 jaar eigen reiservaring. De routes hebben zij zelf uitgestippeld en ze hebben nauwe banden met de lokale partners. De reizigers slapen in de leukste kleinschalige hotels en Riksja Travel laat ze graag kennis maken met de mooiste en onontdekte plekken van het land. De missie van Riksja Travel is mensen dichterbij brengen. Dichterbij hun langgekoesterde reis én dichterbij een mooiere wereld. Want als je met Riksja reist ben je ervan verzekerd dat je positief bijdraagt.

Waarom bij Riksja Travel boeken?
• Maximaal flexibel: Bij Riksja boekt de klant een reis met volledige flexibiliteit; zo kunnen ze tot 14 dagen voor vertrek kosteloos annuleren, wijzigingen aanbrengen in de vertrekdatum of zelfs de reisbestemming.
• No worries: 24/7 bereikbaarheid, aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds voor eerlijke voorwaarden, de zekerheid van repatriëring en meer. Volledig ontzorgd op reis.
• Gewoon alles goed geregeld: Alles op het gebied van uitzoeken en timen, logische routes, vluchtschema’s en aanpassingen bij vertraging regelen wij. Want reizen moet zorgeloos zijn.


Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lsaey@tradetracker.com