CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Roompot Vakanties

roompot vakanties Roompot is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en Europa’s nummer twee. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot.
In totaal heeft de groep meer dan 185 vakantieparken in Nederland en andere Europese landen in portfolio, van premium resorts tot comfortabele parken en aantrekkelijke campings.

Wat de bestemming ook is, het is te vinden bij Roompot
Roompot gunt het iedereen om zijn persoonlijke bestemming te vinden. Een plek waar alles klopt. Een plek waar gasten meer dan welkom zijn. Een plek waar gasten écht tot zichzelf en elkaar kunnen komen. Een plek die jouw bestemming heet. Het is de stip op de horizon waar Roompot.be zich elke dag met veel liefde en energie voor inzet.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lsaey@tradetracker.com