CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Skiset.nl

skiset.nl Skiset, het eerste skiverhuurnetwerk in Frankrijk en Europa, werd in 1994 gelanceerd op initiatief van verschillende onafhankelijke Franse exploitanten en voormalige skikampioenen. Tegenwoordig verschijnt het naast andere merken zoals Netski, Skimium en Snowrental in de Ski Company-groep, opgericht op initiatief van Skiset.

Het merk gebruikt zijn expertise en reputatie om het hele seizoen aanbiedingen voor skiverhuur aan te bieden tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Als leider op het gebied van skiverhuur biedt skiset.com internetgebruikers aanbiedingen variërend van -10% tot -50% promoties op winkelprijzen, afhankelijk van de periodes en bestemmingen... maar dat niet alleen!
Redenen om deel te nemen aan ons partnerprogramma?
• Een sterk merk: naast hoogtepunten gedurende het hele seizoen, speciale acties en promoties, staat het merk op nummer 1 voor skiverhuur in Frankrijk en Europa met een uitstekend conversiepercentage.
• Winkels overal in de bergen: bijna 800 winkels voor uw ski- en snowboardverhuur in 450 wintersportplaatsen in Europa.
• Aantrekkelijke verloning: voordelige verloning die kan variëren afhankelijk van de resultaten (HDR, bonussen, enz.).

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lsaey@tradetracker.com