CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Srprs.me

srprs.me Met 75.000 reizigers is srprs.me dé grootste reisorganisatie op het gebied van verrassingsreizen in Europa. De reiziger bepaalt wanneer, met wie en hoe lang hij op reis wilt. Maar waar naartoe? Dat houdt srprs.me als verrassing tot op het moment van vertrek. Met deze fantastische reiservaring kan de reiziger zijn onbevangenheid herwinnen. Heel even weet hij niét alles vooraf en kan er niet gepland worden. Loslaten en gewoon genieten.

Het srprs.me product:
Verrassingstrips per vliegtuig (inclusief accommodatie en vluchten) of auto (inclusief accommodatie). Reizigers kunnen het type accommodatie kiezen, de tijd dat ze willen vertrekken, de luchthaven waarvan ze vertrekken en of ze in heel Europa of slechts een deel van Europa willen terechtkomen. Daar kunnen ze naar wens een transfer, ontbijt, extra bagage of een babybedje aan toe voegen.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lsaey@tradetracker.com