CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Sunnycars.be

sunnycars.be Zorgeloos rondrijden tijdens de vakantie, op weg naar mooie strandjes, authentieke dorpjes en lokale restaurants... Op welke vakantiebestemming dat ook is, de kans is groot dat je er een auto van Sunny Cars kunt huren. Bij ons reserveer je namelijk wereldwijd (op ruim 8.000 bestemmingen) je all-in huurauto!
Autohuur kan soms best ingewikkeld zijn en er zitten vaak addertjes onder het gras, maar als nummer 1 autohuurspecialist willen wij jou juist de zonnige kant van autohuur laten ervaren. Daarom maken wij autohuur zorgeloos én helder met onze unieke all-in formule. Geen extra verzekeringen nodig, geen verborgen kosten, geen gedoe ter plaatse of vervelende verrassingen. Je huurt een all-in huurauto bij Sunny Cars. En stel dat je toch ergens mee zit, dan staan onze autohuurexperts 24/7 voor je klaar. Oftewel: vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is.

Sunny Cars bezit zelf geen vloot met huurauto’s maar sluit contracten met alleen de beste – lokale en internationale – partners die aan strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Sunny Cars heeft een wereldwijd bereik, je kunt een auto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen.

De voordelen van een affiliate samenwerking met Sunny Cars
- Enige aanbieder die écht All-inclusive is
- Hoge klanttevredenheid door eerlijke autohuur (Trustpilot score 4.6 uit 5)
- Meerdere onderscheidingen zoals de Vakantie award, Beste leverancier en Beste autoverhuurder.
- Responsive website met hoge performance
- Mogelijkheden voor sponsoring of barterdeals
- Intensieve samenwerking met affiliates/bloggers

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lvpoucke@tradetracker.com