CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Sunnycars.be

sunnycars.be Sunny Cars is een van de grootste Europese aanbieders in autohuur, in Nederland is Sunny Cars ruim 20 jaar actief en door een onderscheidende aanpak binnen autohuur al geruime tijd marktleider. Sunny Cars staat voor 100% zorgeloze autohuur, ons standaard product is all-inclusive. Voor de klant betekent dit geen verborgen kosten, geen ‘gedoe’ of ‘vervelende verrassingen’ ter plaatse en een complete service. Kortom, eerlijke en transparante autohuur.

Sunny Cars bezit zelf geen vloot met huurauto’s maar sluit contracten met alleen de beste – lokale en internationale – partners die aan strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Sunny Cars heeft een wereldwijd bereik, je kunt een auto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen.

De voordelen van een affiliate samenwerking met Sunny Cars
- Enige aanbieder die écht All-inclusive is
- Hoge klanttevredenheid door eerlijke autohuur
- Winnaar Zoover Award 2015 (populairste aanbieder)
- Responsive website met hoge performance
- Banner sets in HTML/GIF
- Mogelijkheden voor sponsoring ‘gratis autohuur t.w.v. € 350’
- Intensieve samenwerking met affiliates/bloggers
- Standaard commissie 6% per sale

Wil je een samenwerking met Sunny Cars opstarten en meer sales genereren door promotie van zorgeloze autohuur? Neem dan contact op met TradeTracker en wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden van ons affiliate programma!

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: LVandenBossche@tradetracker.com