CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Tomeeto.be

tomeeto.be - Eénoudervakanties zijn er voor wie door omstandigheden zonder partner met zijn of haar kinderen op vakantie gaat. Het idee is dat iedereen, kinderen én volwassenen, het echte vakantiegevoel kennen. Als je als ouder de klok rond in je eentje verantwoordelijk bent voor je kinderen, is dat niet altijd even ontspannend. En voor kinderen is het pas echt vakantie als ze voelen dat hun mama of papa volledig zorgeloos is.

- Eénoudergezinnen zijn bovendien kwetsbaar: gebeurt er iets met de volwassene, dan is meteen het hele gezin stuurloos. Het is veiliger als er ook andere volwassenen kunnen inspringen in zo’n situatie.
Bovendien is het ook leuk voor éénouders om even bij te kunnen kletsen onder volwassenen.

- Weekends en vakanties voor singles. Wat ons uniek maakt: alle groepen bestaan uit leeftijdsgenoten, een evenwichtig aantal mannen en vrouwen.

- Tomeeto is een Vlaamse reisorganisator. Voor zover bekend de enige die vakanties aanbied exclusief voor deze doelgroep.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lsaey@tradetracker.com