CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Trivago.be (NL)

trivago.be (nl) Over trivago

Transacties worden regelmatig automatisch toegevoegd op basis van de rapportage van Trivago. Om deze reden staat de commissie ingesteld op 100%.

Trivago is een toonaangevende, wereldwijde hotelzoekmachine die de manier wil aanpakken waarop reizigers hotels en alternatieve accommodaties zoeken en vergelijken. Het platform werd opgericht in 2005 in Düsseldorf, Duitsland, en stelt reizigers in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen door hun zoekopdrachten te personaliseren en toegang te geven tot een uitgebreid aanbod van hotelinformatie en prijzen. trivago wil hoteladverteerders helpen hun business te groeien door toegang te bieden tot een breed reizigerspubliek via zijn website en app.
trivago heeft 55 vertaalde platforms die toegang bieden tot meer dan twee miljoen hotels en alternatieve accommodaties, met prijzen en beschikbaarheid van meer dan 400 boekingssites en hotelketens in meer dan 190 landen.
4 goede redenen om deel te nemen aan het trivago-programma:
● Bekend merk en marktleider op het vlak van hotels zoeken
● Exclusieve deals voor uw bezoekers
● Aantrekkelijke vergoeding
● Dynamisch uitbetalingsprogramma

Details partnerprogramma
Door het aangaan van een campagne om trivago te promoten, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van trivago: trivago's Algemene Voorwaarden. Deze zijn voor het gemak samengevat in de onderstaande beschrijving. Houd er rekening mee dat deze samenvatting slechts ter referentie is en dat de algemene voorwaarden in de bovenstaande link van toepassing zijn.


Uitbetaling:
De uitbetaling hangt af van de user journey, dat start vanaf het eerste bezoek aan trivago en eindigt op de websites van onze adverteerders.
Het uitbetalingsbedrag is een combinatie van click-outs, bevestigde boekingen en de boekingswaarde.
Click-outs verwijzen naar het doorsturen van gebruikers van trivago naar de partnersites van de adverteerders op trivago.
Transacties en commissies worden wekelijks op basis van het rapport van trivago toegevoegd. De finale commissie op het einde van de maand is onderhevig aan kleine wijzigingen.

Verboden activiteiten en activiteiten die goedkeuring vereisen
Om deel te nemen aan het partnerprogramma van trivago dienen de partnersites geschikt siteverkeer te bieden. trivago heeft het recht om een terugbetaling te vragen voor al het siteverkeer afkomstig van de hieronder vermelde verboden activiteiten en activiteiten die goedkeuring vereisen. Lees de Voorwaarden & Bepalingen van trivago voor de specificaties.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lsaey@tradetracker.com