CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

TUI.be

tui.be TUI is een van de grootste vakantiemerken van België. TUI heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij TUI ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Jetair maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, TUI draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

USP’s:
➢ Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, autovakanties, skivakanties, citytrips, familievakanties en dichtbijvakanties (weekendjes weg)
➢ Eigen airline waarbij ook losse vliegtickets geboekt kunnen worden (zie TUIfly.com programma)
➢ Enorm veel zoekmogelijkheden op de site (o.a. op vakantiesoort, accommodatiesoort, ligging, faciliteiten, vervoer, etc.)
➢ Zeer scherp geprijsde last minutes en SuperDeals, maar ook kinderkortingen en vroegboekkortingen
➢ Onderdeel van TUI België, de marktleider op de Belgische vakantiemarkt
➢ Specialisten bezoeken en keuren onze hotels
➢ Hotelbeoordelingen van onze eigen klanten
➢ Meer dan 2000 medewerkers staan elke dag voor klaar voor onze klanten
➢ 7/7, 24/24 noodnummer tijdens de vakantie

Waarom aanmelden?
• Je ontvangt commissie op basis van een percentage over de totale boekingswaarde i.p.v. een vast bedrag per boeking. Dit loopt al snel hoog op!
• Uniek en uitgebreid vakantieaanbod, gedifferentieerd ten opzichte van andere aanbieders (RIU, Magic Life, Sensatori, Splashworld, Suneoclub,…)
• Het is mogelijk om naar elk gewenst resultaat op de site te deeplinken
• Uitgebreide mogelijkheden op het vlak van XML feeds

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: lvandenbossche@tradetracker.com