CAMPAGNES

TradeTracker biedt van alle affiliatenetwerken in Nederland de grootste portfolio aan met uiteenlopende campagnes. Met meer dan 1600 campagnes is er altijd de geschikte campagne te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten.

Vialuxury.com

vialuxury.com Over ViaLuxury
ViaLuxury is het boekingsplatform dat zorgt voor de beste deals en het perfecte aanbod aan luxe hotel experiences. ViaLuxury heeft de missie om luxe hotelervaringen voor iedereen toegankelijk te maken. Dit wordt o.a. gedaan door de overcapaciteit van vier- en vijfsterrenhotels aan te bieden als luxe getaway tegen een goede deal. Voor iedereen die het beste uit zijn vrije tijd wil halen en wil genieten van een bijzondere beleving.

De beste deals, de beste getaways
Samen met hotels ontwikkelt ViaLuxury gepersonaliseerde arrangementen die worden aangeboden aan de miljoenen bezoekers van het platform. Een arrangement, Package Deal, bestaat altijd uit 1, 2 of meer overnachtingen inclusief ontbijt en vele luxe extra’s. Denk aan een kamerupgrade, 3-gangendiner, wijnarrangement, fietshuur en nog veel meer! Met de Package Deals van ViaLuxury profiteert de klant minimaal van 35% tot 70% korting! Ook al biedt ViaLuxury luxe hotelervaringen aan, het is dankzij de scherpe deals toegankelijk voor elk budget.

De beste service, de beste hotelervaring
ViaLuxury levert de best mogelijke service en beloven een luxe hotelervaring precies zoals de klant het zich inbeeldt. Dit blijkt ook uit de reviews: met ruim tienduizend reviews op Trustpilot heeft ViaLuxury gemiddeld een uitstekende beoordeling van 4,3 uit 5 sterren!

Bij ViaLuxury weet de klant:
• Ruime keuze uit aantrekkelijke arrangementen bij 4- en 5 sterren hotels. Volledig ontzorgd en genieten van luxe. Op stap met de hond in de natuur, relaxen in de wellness of een dagje shoppen in de stad. Voor ieder zijn eigen belevenis;
• Risicoloos reserveren; gemakkelijk annuleren binnen de annuleringstermijn;
• Altijd de beste prijs; we hanteren namelijk de beste prijsgarantie. Nergens anders is hetzelfde aanbod goedkoper;
• Altijd kwaliteit; er is een selectie gemaakt van de beste vier- en vijfsterren hotels;
• Een uniek samengesteld arrangement; de samenstelling ervan vindt de klant nergens anders;
• De beste service; het ViaLuxury team is telefonisch op werkdagen van 08:00 tot 20:0. bereikbaar en op zaterdagen van 10:00 tot 14:00. Via e-mail is ViaLuxury 24/7 te benaderen en wordt er doorgaans binnen 24 uur gereageerd.

De doelgroep met een leeftijd tussen 30-60 jaar staat midden in het leven, hebben kinderen en bezitten een rijtjeshuis. Doordat beide ouders werken en een modaal inkomen hebben, is er genoeg geld voor leuke activiteiten. Al zit de agenda soms wel erg vol met school, werk, sport en kinderen! Oh ja, en nog socializen met de vrienden en familie. Plannen en rennen, het is het altijd druk, een paar dagen luxe en ontspanning is altijd welkom!

Het merendeel van de 50-plussers binnen de doelgroep leiden een onbezorgd leven en staan nog midden in het leven. Ze zijn vaak al klaar met werken, beschikken over voldoende middelen, de kinderen zijn het huis uit en ze wonen in een fijn huis met inmiddels geen hoge kosten meer. Alle ingrediënten zijn aanwezig om heerlijk te genieten en deze groep gaat dan ook regelmatig op (mini-) vakantie en houdt van een rijk cultureel leven.

Bij vragen kan u contact opnemen met de accountmanager van deze campagne: LVandenBossche@tradetracker.com